Anadolu Efes - F.Bahçe Beko maçında kavga! Birbirine girdiler

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun karşı karşıya geldiği Euroleague mücadelesinde Elijah Bryant ile Tarık Biberovic, resmen yumruk yumruğa kavga etti. ki oyuncu daha sonra oyundan ihraç edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 00:34 GÜNCELLEME 11.10.2024 00:38 Basketbol
Anadolu Efes - F.Bahçe Beko maçında kavga! Birbirine girdiler
Anadolu Efes - F.Bahçe Beko maçında kavga! Birbirine girdiler

THY EuroLeague'in ikinci haftası Türk derbisi heyecanı yaşandı.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Basketbol Gelişim Merkezi'nde kozlarını paylaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde ise ortalık bir anda karıştı ve yumruklar konuştu.

BRYANT VE BIBEROVIC BİRBİRİNE GİRDİ

Karşılaşmanın 29. dakikasında Tarık Biberovic, turnike sonucu kaydettiği basketin ardından pota altında yerde kaldı. Aynı esnada Bryant da dengesini kaybederek yere düştü. Ardından ilk olarak Tarık'ın hamlesi üzerine iki oyuncu arasında fiziksel temas yaşandı. Takım arkadaşlarının ve hakemlerin araya girmesi üzerine gerginlik güçlükle önlendi.

Pozisyonu monitörden izleyen maçın hakemleri, Tarık Biberovic ile Elijah Bryant'ı oyundan ihraç etti.

Pota arkasında yerde yaşanan kavgaya diğer oyuncular da müdahale edince gerginlik daha da tırmandı. Maçın hakemi ise olayın yatışmasının ardından iki oyuncuyu da diskalifiye etti.

Kavganın ardından bir süre duran oyun daha sonra devam etti ve Fenerbahçe, sahadan 83-78 galibiyetle ayrıldı.





Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bitlisli hüseyin 4 saat önce Şikayet Et
    Nerde fener orda şiddet
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR