Fenerbahçe, LeBron James'in takım arkadaşını kadrosuna katıyor

Scottie Wilbekin'in sakatlığı sonrası transfer çalışmaları yürüten Fenerbahçe Beko aradığı ismi NBA'de buldu. Sarı-lacivertliler, NBA efsanelerinden LeBron James'in takım arkadaşı Skylar Mays ile anlaşmaya yakın.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 11:29 GÜNCELLEME 17.10.2024 12:09 Basketbol
Fenerbahçe, LeBron James'in takım arkadaşını kadrosuna katıyor
Fenerbahçe, LeBron James'in takım arkadaşını kadrosuna katıyor

Sezon başlamadan NBA'den 2,24'lük Sırp pivot Boban Marjanovic hamlesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe Beko, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Scottie Wilbekin'in yerini de NBA'de oynayan Skylar Mays ile dolduruyor.

Eurohoops'un aktardığı habere göre; Sarı-lacivertliler, NBA efsanelerinden LeBron James ile aynı takımda forma giyen Skylar Mays'i kadrosuna katmaya çok yakın.

27 yaşındaki Skylar Mays geçtiğimiz sezon Portland Trail Blazers ve Los Angeles Lakers formaları giymişti.

NBA'de 105 maça çıkan Skylar Mays, 4.3 sayı, 1.7 asist ve 1.2 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 saat önce Şikayet Et
    Aman ne büyük istatistikler. Türkiye'de maç başı 4 sayı atabilecek (2 isabet) hiç kimse yok mu ki dünyanın öbür ucundan milyonlarca dolar vererek bunları getiriyorsunuz. Yazık günah.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR