Houston'dan Alperen Şengün stratejisi! Karar verildi

Houston Rockets, NBA'nin yükselen yıldızları Alperen Şengün ve Jalen Green'e maksimum sözleşme teklif etmeyi düşünmüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 19:06 GÜNCELLEME 21.10.2024 19:20 Basketbol
Houston'dan Alperen Şengün stratejisi! Karar verildi
Houston'dan Alperen Şengün stratejisi! Karar verildi

Houston Rockets'ın yükselen yıldızları Alperen Şengün ve Jalen Green'e maksimum sözleşme teklif etmemeyi tercih ettiği belirtildi.

ESPN'den Shams Charania, Rockets ile oyuncuların temsilcileri arasındaki görüşmelerin verimli geçtiğini, fakat ne Alperen ne de Green'in şu anda maksimum sözleşme uzatması almayacaklarını belirtti.

Charania'nın haberinde, hem Alperen hem de Green'in önceki sezonki performansları nedeniyle maksimum sözleşmeleri hak ettiklerine inandıklarını, ancak Rockets yönetiminden henüz beklenen teklifin gelmediğini aktardı.

Houston'da Green, an itibariyle dört yıllığı 40,8 milyon dolarlık bir sözleşmeyle oynarken, Alperen ise dört yıllığı 15,5 milyon dolarlık bir kontrata sahip.



ALPEREN GEÇEN SEZON 21.1 SAYILIK ORTALAMA YAKALADI


Green geçtiğimiz sezonu 19,6 sayı, 5,2 ribaund ve 3,5 asist ortalamalarla oynarken milli gururumuz Alperen Şengün ise 21,1 sayı, 9,3 ribaund ve 5 asistle adından söz ettirmişti.

Diğer yandan Houston ekibine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, iki yıldız isme maksimum sözleşme teklifinin sunulmamasının, Rockets'ın mali esnekliğini korumak için yaptığı stratejik bir hamle olduğu düşünülüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • misafir 11 saat önce Şikayet Et
    adam bedava oynuyor. 4 yılda 15 milyonu real de verir, milano da verir, pana da verir.
    Cevapla
  • misafir 11 saat önce Şikayet Et
    ortalamaları elperin daha iyi ama green 3.5 daha fazla kazanıyor
    Cevapla
  • misafir 11 saat önce Şikayet Et
    Alperenin 4 yılda aldığı parayı avrupada bir çok kulüp öder adamlar basketçi değil bedavaya oynatacak enayi arıyorlar
    Cevapla
  • murat 12 saat önce Şikayet Et
    Arkasından göz yaşı döküp , aldıkları kararın pişmanlığını yaşıyacaklar...Alperen'e o kontratı vermek için klüpler sıraya girecek sezon sonu...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR