NBA'de çılgın düello! Alperen Şengün, 'triple'double' yaptığı maçta Jokic'e takıldı
NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, uzatmaya giden maçta Nikola Jokic'li Denver Nuggets'a 128-125 yenildi.
ABONE OL
NBA'de heyecan hız kesmeden devam ediyor.
Mili basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, Denver Nuggets ile karşı karşıya geldi.
Mücadelenin normal süresi 117-117'lik eşitlikle tamamlanırken uzatma bölümünde Denver Nuggets 128-125’lik skorla maçı kazandı.
Nereye bakıyorsun dostum, top reiste...pic.twitter.com/KuFGNU1GyF
— Do Deka (@dodekabasket) December 16, 2025
ALPEREN'DEN TRİPLE-DOUBLE
Mücadelede 42 dakika süre bulan Alperen Şengün, 33 sayı, 10 ribaund ve 10 asist ile triple-double yaptı ancak mağlubiyete engel olamadı.
Mücadelenin normal süresinin bitmesine 2.3 saniye kalan Alperen Şengün takımını 117-116 öne geçiren sayıyı kaydetti. Ancak maçın normal süresi 117-117'lik eşitlikle tamamlandı ve uzatmada da Denver, Houston'u 128-125 yendi.
Denver Nuggets'da ise yıldız basketbolcu Nikola Jokic performansıyla öne çıktı. Jokic, 39 sayı, 15 ribaund ve 10 asist ile takımının galibiyetinde başrol oynadı.
-
Levrock 12 dakika önce Şikayet EtHer mac özetini izlerim, o bizim gururumuzBeğen
-
Ali Haydar 2 saat önce Şikayet EtAlperen Jokic mücadelesi zevkliydi. İkisi de oyunun seyir yönünü artırıyor, elleri çok yumuşakBeğen Toplam 1 beğeni
-
maslan 4 saat önce Şikayet EtEditör bilerek mi yaptın yoksa sporla alakan mı yok anlamadım. 117-116 dan sonra nasıl beraberlik oldu orayı göstersene.Beğen