Son maçta yıkıldılar! Ergin Ataman şampiyonluğu ezeli rakibe kaptırdı

Yunanistan Basketbol Ligi final serisinin beşinci ve son maçında Olympiakos, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'u 89-85 mağlup etti ve seride 3-2 öne geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 13.06.2026 20:27 GÜNCELLEME 13.06.2026 20:27 Basketbol
Son maçta yıkıldılar! Ergin Ataman şampiyonluğu ezeli rakibe kaptırdı
Son maçta yıkıldılar! Ergin Ataman şampiyonluğu ezeli rakibe kaptırdı

Yunanistan Basketbol Ligi play-off final serisi 5'inci ve son maçında Olympiakos, başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Panathinaikos AKTOR'u 89-85 yenerek şampiyon oldu.

Barış ve Dostluk Salonu'ndaki serinin beşinci maçına iyi başlayan ev sahibi ekip, ilk periyodunu 26-17 önde geçtiği karşılaşmada soyunma odasına da 47-35 üstün gitti.

Final periyoduna da 69-59 önde giren Olympiakos, baştan sona üstün götürdüğü mücadelede parkeden 89-85 galip ayrılarak seride durumu 3-2'ye getirdi ve şampiyonluğa ulaştı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hasan 21 dakika önce Şikayet Et
    Çok iyi olmuş haketmedi.zaten
    Cevapla
  • misafir 39 dakika önce Şikayet Et
    pana da son maçıydı yolun açık olsun ergin hoca ama sinirlerine hakim ol sana zarar veriyor rakip takımlarla fazla diyolağa giriyorsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR