Ergin Ataman'ın yerine Zeljko Obradovic! 14 yıl sonra geri döndü

Panathinaikos, Sırp başantrenör Zeljko Obradovic'in yeniden takımın başına geçtiğini açıkladı. Yunan ekip tecrübeli antrenör ile 3 yıllığına sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.06.2026 14:56 GÜNCELLEME 21.06.2026 14:57 Basketbol
Ergin Ataman'ın yerine Zeljko Obradovic! 14 yıl sonra geri döndü
Ergin Ataman'ın yerine Zeljko Obradovic! 14 yıl sonra geri döndü

Yunanistan Ligi ve EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos, Ergin Ataman'dan boşalan başantrenörlük görevi için Zeljko Oradovic ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Atina ekibi, Sırp çalıştırıcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

PANATHINAKOS EFSANESİ GERİ DÖNDÜ

Obradovic, 1999/2012 arasında da Panathinaikos'u çalıştırmış ve burada 5 EuroLeague, 11 Yunanistan Ligi ve 7 Yunanistan Kupası şampiyonluğu kazandı.

66 yaşındaki antrenör, ülkemizde Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 7 sezonda da 1 EuroLeague, 4 Basketbol Süper Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferi yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR