Binlerce arıyı çıplak vücudunda taşıyor

Batman’da arıcılık yapan bir vatandaş, kovandan çıkan binlerce arıyı koruyucu kullanmadan elleri ve vücuduyla taşıyarak kovanlarına geri götürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2022 14:12 GÜNCELLEME 01.10.2022 14:12 ÜLKE'DE BUGÜN
Binlerce arıyı çıplak vücudunda taşıyor
Binlerce arıyı çıplak vücudunda taşıyor

Sason ilçesi İncesu köyünde yaşayan ve geçimini arıcılık yaparak sağlayan Mehmet Hadi Yıldırım, koruyucu kıyafetleri olmadan yarı çıplak halde arı kovanlarının arasında korkusuzca dolaşıyor, kovandan ayrılan arıları elleriyle ve vücudunun çeşitli yerlerinde oturmalarını sağlayarak kovanlarına geri taşıyor. Binlerce arıyı çıplak vücudunda taşıyan arıcıyı görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • mişmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bal arısında ve balda nice ibretler vardır görmesini bilene. Bütün Mülkün Melekutun ve Alemlerin Sahibi, bal arısına vahyetti.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bal arısı kendini ve yuvasını tehlikede hissetmedikçe kolay kolay sokmaz,çünkü insanı sokunca iğnesi içerde kalır,ölebilir.adamdan zarar gelmediğini anlamışlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR