Batman'da anahtarını evde unutan gencin feci ölümü!

Batman'da yaşanan olayda anahtarını evde unuttuğu için damdan balkona sarkan 28 yaşındaki Veysi Doyan, 4'ncü kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2023 17:18 GÜNCELLEME 17.04.2023 17:18 ÜLKE'DE BUGÜN
Batman'da anahtarını evde unutan gencin feci ölümü!
Batman'da anahtarını evde unutan gencin feci ölümü!

Edinilen bilgiye göre olay, Batman Sağlık Mahallesi'nde meydana geldi. 28 yaşındaki Veysi Doyan, gece geç saatlerde evine geldi.

DÖRDÜNCÜ KATTAN DÜŞEN GENÇ FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜ

Doyan, anahtarını evde unutunca binanın 4’üncü katına çıkarak evinin balkonuna kendini sarktığı esnada dengesini kaybederek sert beton zemine düştü. Doyan, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından öldüğü belirlenen Doyan'ın cenazesi, Batman Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR