Keklik avına giden 7 çocuk babası adam ölü bulundu

Batman Sason'da gece saatlerinde keklik avına çıkan adam, dağda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2023 17:22 GÜNCELLEME 20.10.2023 17:22 ÜLKE'DE BUGÜN
Keklik avına giden 7 çocuk babası adam ölü bulundu
Keklik avına giden 7 çocuk babası adam ölü bulundu

Alınan bilgilere göre, Sason'un Topluca köyünde keklik avlamak için tek başına gece saatlerinde dağa çıkan 7 çocuk babası Mehmet Resul Belge (53) sabah eve dönmeyince, yakınları kendisini aramaya çıktı. Ava gittiği alanda arama yapan Belge'nin yakınları, yaklaşık 3 saatlik aramanın ardından Belge'nin cansız bedenine ulaştı.
Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Belge'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • zafergülten 6 ay önce Şikayet Et
    bildiğim keklik gece yüksek yerlerde,dağlarda çalılar arasında saklanıyor,kuvetli pilli yada şarjlı el lambasıyla ışık tutup yakalıyorlar,ışığı görünce bi ara afallıyor,ama 53 yaşında adamın yapacağı iş değil,çok atik ve hızlı olmak lazım yakalayabilmek için.adam tek başına yaşının kaldıramıyacağı işe kaalkışmış,kalb durur tabi.
    Cevapla
  • Ali Çelik 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim köye de taaa kilometrelerce uzaktan gelip keklik havlıyorlar UYARIYORUM sonra gebermiş olarak bulunursunuz hangi lanetli suçu işleyecekseniz kendi yerinizde işleyin İsrail gibi hırsızlık yapıp sonrada avlanma yapmayın avlanırsınız...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR