İbrahim Toraman'dan şok karar!

Beşiktaş'ta Sezer Öztürk ile kavga eden ve kadro dışı kalan kaptan İbrahim Toraman'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2013 13:27 GÜNCELLEME 13.10.2013 13:27 Beşiktaş
İbrahim Toraman'dan şok karar!
İbrahim Toraman'dan şok karar!

Daha önce İbrahim Üzülmez'le yaşadığı kavgalar nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmanın eşiğinden dönen İbrahim Toraman, Sezer'le arasında geçen tatsız olay sonrası dünyaya küstü. Yıldız futbolcunun yakın çevresine, "Hedefim kariyerime son noktayı Beşiktaş'ta koymaktı. Başka bir takımda oynamam söz konusu olamaz" diyerek futbolu bırakma kararı aldığı öğrenildi. İbrahim Toraman'ın jübile yapmak istemesi durumunda, Beşiktaş yönetiminin ne cevap vereceği ise merak konusu.

Sadece 2 dakika oynadı

Geçen sezon Samet Aybaba'nın vazgeçemediği isimler arasında yer alan İbrahim Toraman, teknik direktörlüğe Slaven Bilic'in gelmesiyle birlikte gözden düştü. Tecrübeli futbolcu, bu sezon sadece Trabzonspor maçında iki dakika görev aldı. İbrahim geçen sezon ise 26 lig maçında oynamış ve toplamda 2295 dakika sahada kalmıştı.

(Sabah)

YORUMLAR 1
  • halil ibrahim bayat 12 yıl önce Şikayet Et
    bazı değerler unutulmamalı. gitte memleketinde 1 sene oyna bir cafe açmakla olmuyor ibrahim bey utanma 58 nolu formayı giymektenki bizde senden utanmayalım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR