Oğuzhan Özyakup'a 5 yıllık teklif!

Hollanda’ya attığı golle gündem olan Oğuzhan için Avrupa’nın devleri sıraya girdi. Elini çabuk tutan yönetim 5 yıllık yeni kontrat önerecek.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2015 12:42 GÜNCELLEME 10.09.2015 12:42 Beşiktaş
Oğuzhan Özyakup'a 5 yıllık teklif!
Oğuzhan Özyakup'a 5 yıllık teklif!

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yepyeni bir kimliğe bürünen ve sezona çok iyi bir başlangıç yapan genç yıldız, milli forma altındaki performansıyla gündeme oturdu. Hollanda önünde çok klas bir vuruşla perdeyi açan Oğuzhan’ın futbolu Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekti.

Inter, Oğuzhan için yeniden devreye girdi. İtalyan ekibinin hocası Roberto Mancini, Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemden çok beğendiği Oğuzhan’ı Çizme’ye götürmek istiyordu.
 
ALMAN VE İNGİLİZLER PEŞİNDE

Inter’in yanı sıra Bundesliga ve Premier Lig’den birer kulübün de Beşiktaş’ın yıldızını takibe aldığı belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim kurulu, talip olan yabancı kulüplerin Ozzie’nin aklını çelmesinin önüne geçmek için yeni bir sözleşme önermeyi planlıyor.

Siyah-beyazlılar, Oğuzhan’a 5 yıllık yeni bir kontrat imzalatıp, 2018 Haziran ayında bitecek sözleşmeyi 2023’e kadar uzatmayı düşünüyor. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun ücreti iyileştirilecek ve kontrata yüksek bir serbest kalma bedeli konulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR