Şenol Güneş'in cevabı şoke etti: Evine git Tolga!

Şenol Güneş, “Beni yedek soyundur” diyen tecrübeli kalecisini, “Evine git Tolga... Artık sana gerek yok” yanıtıyla şok etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2015 09:09 GÜNCELLEME 15.12.2015 09:38 Beşiktaş
Şenol Güneş'in cevabı şoke etti: Evine git Tolga!
Şenol Güneş'in cevabı şoke etti: Evine git Tolga!

İddiaya göre yaşananlar hiç de öyle değil. İşte Yeniyüzyıl'ın iddialarına göre olayın perde arkası:

Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki yılın son derbisi öncesi Beşiktaş’ta ilginç ve daha doğrusu şok edici bir gelişme yaşandı. Hemen herkesin, Lizbon’daki yenilginin sorumlusu gösterilen ve morali bozuk olan Tolga için “Kaleye geçer mi” sorusunu sorduğu anda Beşiktaş cephesinden “Tolga Zengin 18 kişilik kadroda yer almıyor” haberi geldi.

Ardından da “Belindeki sakatlık” öne sürüldü. Ancak olayın perde arkası bu gerekçeden çok farklı. Olay derbiden bir gün öncesine dayanıyor.

‘Artık sana gerek yok’

Tesislere gelen Tolga “Hocam bana 1 gün izin ver” diyerek kampa katılmıyor. Maç sabahı bu kez Güneş’e “Beni yedek soyundur” talebinde bulunuyor. Ancak sert bir ifadeyle söylenen “Evine git Tolga" yanıtıyla şok oluyor. Bunun üzerine Tolga “Takımla geleyim” sözlerine “Artık sana gerek yok” cevabı alıyor. Tolga’ya tepki Güneş’le de sınırlı kalmıyor. Onun bu davranışını yardımcı antrenörler de hayret ve öfkeyle karşılıyor.

Fikret Orman: Gece yatakta mı sakatlandı!

Tolga Zengin maç günü “Sakatım, ağrılarım var” dedi. Belinden yaşadığı problemi öne süren Tolga, derbide oynayamayacağını söyledi.

Sporting Lizbon deplasmanında hatalı iki gol yiyen ve turun gitmesine neden olan Tolga’ya en büyük tepki Başkan Fikret Orman’dan geldi.

Milli oyuncunun kadroda olmadığını öğrenen Başkan, adeta küplere bindi. Yakın çevresine dert yanan Orman, “Son idmana çıkan oyuncu gece yatakta mı sakatlandı?” diyerek tepkisini koydu.

Çebi’den imalı mesaj

Sadece Orman değil, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi de bir mesaj verdi.

Çebi, “Tolga’nın bel ağrıları varmış. Sabah iyi kalkar ise oynayacağı, aksi takdirde kadroya alınmayacağı bilgisi geldi. Demek ki kötü kalkmış” dedi.

Beşiktaş’ın resmi internet sitesindeki açıklamada da, iğnelere rağmen Tolga’nın durumunda düzelme olmadığı için kadrodan çıkartıldığı belirtildi.

Harf toplandı forma yapıldı

Beşiktaş'ta Tolga’nın yokluğunda kaleye Günay geçerken yedeği ise U19 Takımı’ndan Hüseyin Yılmaz oldu. Ancak Hüseyin’e forma uydurulması ise bir hayli sıkıntı yarattı. Daha önceden forması olmayan 19 yaşındaki kaleci için takım arkadaşlarının hepsinden birer harf alınıp formasının arkasına ismi o şekilde oluşturuldu. 

Eve gidiyordum geri döndüm 

Hüseyin, A Takımn kadrosunda üstelik bir derbide kadroya alınmaktan dolayı çok heyecanlandığını belirtirken “İdmandan sonra eve gidiyordum, kadroya alındığım söylendi hem şaşırdım hem heyecanlandım” diye konuştu.

KAYNAK : Yeniyüzyıl - Fanatik
YORUMLAR 2
  • aykut 8 yıl önce Şikayet Et
    hakan arıkanı alsanıza adam boşta
    Cevapla
  • aliosman 8 yıl önce Şikayet Et
    mantıklı trabzonda iyi işler yaptı hakan :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR