Skandal paylaşım! Beşiktaş'ı karıştırdı, kovuldu

Beşiktaşlılar Vodafane Arena'nın bitmesini dört gözle beklerken, stadın inşaatından sosyal medyaya düşen bir paylaşım olay yarattı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2016 16:25 GÜNCELLEME 06.02.2016 20:57 Beşiktaş
Skandal paylaşım! Beşiktaş'ı karıştırdı, kovuldu
Skandal paylaşım! Beşiktaş'ı karıştırdı, kovuldu

Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalıştığı belirtilen Miray Çınar adlı kadın personel, statta bir selfie çekti ve paylaştı. Bir arkadaşından gelen soru üzerine inşaat hakkında bilgi veren Çınar, stadın belirlenen tarihte bitmeyeceğini yazdı ve buna sevindiğini ifade etti.

TARAFTARLARDAN TEPKİ MESAJI YAĞDI

Bu yazışma sosyal medyada büyük yankı yarattı. Beşiktaş taraftarları kulübün iletişim sorumlusu Rıdvan Akar'ın Twitter hesabına tweet yağdırdı.

AKAR: KOVULDU, ARTIK STADA GİREMEYECEK

Beşiktaş yöneticilerinin söz konusu firmaya şikayette bulunmasının ardından Miray Çınar'ın işine son verildi. Rıdvan Akar bir tweet atarak, "Sevgili Beşiktaşlılar, Miray Çınar kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" dedi.

FİRMADAN ÖZÜR AÇIKLAMASI

Akar'dan sonra bir açıklama da ilgili firmadan geldi. "Özür dileriz" başlığıyla yapılan duyuruda Miray Çınar'ın stajyer olduğu belirtilip şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimiz ile olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22.00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz. Saygılarımızla."

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya yazık kadın espri yapmış ne var bunda. Millet teröre bu kadar tepki vermiyor. Ne hallere geldik
    Cevapla
  • 1903 Musti 8 yıl önce Şikayet Et
    Kartalla oynarsan biyerlerini ahanda öyle yırtar. Sağlam yapılsın geç bitsin önemli değil bir yıl içinde biter hayırlısıyla.
    Cevapla
  • Komik 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbol takımı için can veren taraftarlar, aynı azmi ve taraftarligi İslam ve insanların hayrı için kullansaniz memleket felaha erer. sizin bu halinize çok üzülüyorum.
    Cevapla
  • fhr 8 yıl önce Şikayet Et
    aynı şeyin devlet kurumunda okuyan ,çalışan ,maaş alan terörist destekçilerine de uygulanması dileğiyle...
    Cevapla
  • yücel 8 yıl önce Şikayet Et
    insallah uygulanacak kardesım watan haını kopeklerı beslemeye gerek yok ...
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bugün orada idim..stadyum bitmez....kızı boşuna atmışlar..stadyumu taraftarın gazını alacak şekilde sembolik olarak açarlar ancak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR