Gomez, Beşiktaş kararı için tarih verdi

Beşiktaş'ın Alman milli gol kralı Mario Gomez, gelecek sezon hangi takımda oynayacağına EURO 2016 sonrası karar vereceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2016 09:09 GÜNCELLEME 02.06.2016 11:37 Beşiktaş
Gomez, Beşiktaş kararı için tarih verdi
Gomez, Beşiktaş kararı için tarih verdi

Gomez, Türkiye'de kalıp kalmayacağı sorusuna "Düşünmek istemiyorum ve tamamen turnuvaya hazırlanmak için konsantre olmaya çalışıyorum. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim" sözleriyle yanıt verdi.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mario Gomez, EURO 2016'ya hazırlanan Almanya Milli Takımı'nın kampında Galatasaray'da forma giyen Lukas Podolski ile birlikte düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Almanya Milli Takımı'nın parçası olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Gomez, "Kendimi, kariyerimde daha önce hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. Formdayım. Kendime güveniyorum" şeklinde konuştu.

Gelecek sezon Türkiye’de kalıp kalmayacağına ilişkin bir soru üzerine Gomez, "Şimdilik plan yapmamaya çalışıyorum. Düşünmek istemiyorum ve tamamen turnuvaya hazırlanmak için konsantre olmaya çalışıyorum. Danışmanıma, turnuva boyunca kulüplerle ilgili hiçbir şey bilmek istemediğimi söyledim. Gelecek 5-6 hafta içinde bir karar verilmeyecek. Ondan sonra bakacağız. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Kara Kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    kapatın bu herifi gelse de Beşiktaş almasın fanatik Beşiktaşlı olarak istediğim budur
    Cevapla
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    bence beşiktaş bunu hiç beklememlı bunun ni,yeti belli başka buyuk kulublerden teklif beklıyor olursa bana eyvallah olmassa mecbur kaldım beşiktaşda oynuycam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR