Vida'ya yeni teklif! 'Hemen gelirsen...'

Beşiktaş yönetimi, Domagoj Vida'ya Ocak ayı için imzayı attırdı ancak beklemek istemiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2017 11:03 GÜNCELLEME 31.08.2017 11:05 Beşiktaş
Vida'ya yeni teklif! 'Hemen gelirsen...'
Vida'ya yeni teklif! 'Hemen gelirsen...'

Uzun süredir peşinde olduğu Domagoj Vida ile Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere prensip anlaşması imzalayan Beşiktaş yönetimi, Hırvat stoperi hemen getirmek için şartları zorluyor.

VİDA'YA "HEMEN GEL +2 MİLYON EURO" TEKLİFİ

Ocak'ta bitecek olan sözleşmesi için 4 milyon Euro isteyen Dinamo Kiev'e 1 milyon Euro teklif edip, "Aksi halde devre arasında alırız" restini çeken siyah-beyazlılar, Vida'nın önüne ikinci bir teklif koydu. Devre arasında geçerli olmak üzere imzalanan 3.5 yıllık anlaşmada, yarım sezon için 1.1 milyon Euro, ikinci sezon için 2.2 milyon Euro; kalan iki sezon için de 2.3'er milyon Euro garanti para + 5 bin Euro maç başı üzerinden el sıkışan siyah-beyazlılar, Vida'ya, "Hemen gelirsen 2 milyon Euro fazla kazanırsın" mesajı gönderdi.

BU HAFTA ÇÖZÜLECEK

Dinamo Kiev'e 1 milyon Euro'dan fazla vermek istemeyen Beşiktaş yönetimi, oyuncuya ise, "Kulübünle konuşup bonservisini hemen alırsan, sana fazladan 2 milyon Euro öderiz. Bunu da yıllık ücretinin üzerine yansıtırız" dedi. Vida'nın Dinamo Kiev ile görüşüp bu hafta net bir cevap vereceği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR