Guti ve İlhan Mansız açıklandı! İşte ilk sözleri

Beşiktaş, Şenol Güneş'in yeni yardımcıları Guti Hernandez ve İlhan Mansız'ı açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2018 19:45 GÜNCELLEME 11.07.2018 19:45 Beşiktaş
Guti ve İlhan Mansız açıklandı! İşte ilk sözleri
Guti ve İlhan Mansız açıklandı! İşte ilk sözleri

Beşiktaş, Guti Hernandez ve İlhan Mansız'ın yeni yardımcı antrenörler olduğunu açıkladı.

Beşiktaş, sosyal medya hesabından iki antrenörünün fotoğrafını koyarak, "Yeni başarılar, yeni zaferler, yeni kupalar için. Beşiktaş'a yeniden hoş geldiniz." dedi.

 

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Guti ve İlhan Mansız, siyah-beyazlıların antrenmanı sonrası basına açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş, açıklamalarında Guti ve İlhan Mansız'a teşekkür etti ve, ''Eski futbolcularımız, yeni antrenör arkadaşlarımız. Her ikisinin marka değerini iyi biliyoruz. Beşiktaş'a katkı yapmak için bizimle beraber olacaklar. Her ikisine de hayırlı olsun, hoşgeldiniz diyorum.'' dedi. 

"ŞENOL GÜNEŞ'TEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM"

Guti ise büyük bir hoca ile çalışacağını dile getirerek Şenol Güneş'ten çok şey öğreneceğini söyledi ve, "Çok mutluyum. Kulüp bana bir şans daha verdi. Bir daha burada olmaktan mutluyum. Büyük bir hocayla çalışacağım. Farkındayım. Ondan çok şeyler öğrenip kulübe yardımcı olacağım." dedi.

YUVAMA GERİ DÖNDÜM

Beşiktaş'ın eski golcüsü ve yeni antrenörlerinden İlhan Mansız ise, "Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Yuvama geri döndüm. Şenol Hoca'ya çok teşekkür ederim. Dünya Kupası'nda Şenol Hoca ile birlikte çalıştık. Ondan çok şey öğreneceğim. Guti de 4 sene Real Madrid'de görev yapmış. Guti'den de çok şey öğreneceğim." dedi. 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    hadibakalım....İlhan dünya üçüncülüğü sonrası şımarıklığını atlatmışsındır inşallah. Hani Eskişehirde heykelini dikmişlerdi, yarışma proğramlarına katılınca tekrar sökmüşlerdi, o günleri unutmassın inşallah kardeşim. Başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    İlhan mansız antrönör yardımcılığı mı yapacak yoksa Tercüman mı?
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kulvarlarda başarının tek sırrı paradır. Hele Real ve Barca gibi paralarınız olsun başarılı oluyormusunuz olmuyormusunuz. Bizim kulüplerin harcadığı paralar Realden Ramosu, Barcadan pikeyi almaya yetmez. Birde kalkmış neden başarılı olamıyoruz diye birde soruyoruz. Bir kere ben çift yardımcılık sistemine karşıyım. Çünkü çok yardımcının olması demek teknik direktörün daha çok ense yapması ve idmanlara katılmaması demektir.
    Cevapla
  • Sabri. 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de futbol bi acayip; İlhan Mansız futbolculara daha esnek olmaları için Bale mi çalıştıracakmış ?
    Cevapla
  • Ayyıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabata nerede yaa o olmazsa başarıda olmaz!!! Bırakın şu özenti işleri Galatasaray'a benzemeye çalışıyorsunuz ama Gs teknik kadrosu canını verir takım için varmı sizde o ruh??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR