Pepe bu yaptığıyla 'helal olsun' dedirtti!

Adriano'nun "takımdaki en bonkör oyuncu" dediği Portekizli yıldız Pepe'nin bu unvanı nasıl aldığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu şuana kadar oynanan resmi maçlardan kazandığı 56 bin euro (420 bin TL) maç başı ücretlerini personele dağıttı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2018 09:53 GÜNCELLEME 08.09.2018 12:15 Beşiktaş
Pepe bu yaptığıyla 'helal olsun' dedirtti!
Pepe bu yaptığıyla 'helal olsun' dedirtti!

Siyah-beyazlıların Brezilyalı futbolcu Adriano geçen yıl verdiği bir röportajda takımın en bonkör oyuncusu olarak Pepe'yi gösterirken Portekizli yıldızın neden bu unvanın sahibi olduğu Bursa maçı öncesinde yaptığı jestle net bir şekilde anlaşıldı.

MAÇ BAŞI 56 BİN EURO KAZANDI

 

 

Beşiktaş'a geçen sezon 2 yıllığını 9 milyon 500 bin Euro'ya imza atan Pepe puan başı olarak da 4 bin Euro alıyor. Portekizli yıldız şu ana kadar geride kalan 10 resmi maçın 8'inde görev alırken Beşiktaş bu seride 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Pepe de 14 puanın karşılığı olarak 56 bin Euro elde etti. Dünkü kurla yaklaşık 420 bin TL almaya hak kazanan 35 yaşındaki futbolcu bu paranın önemli bir kısmını personele dağıttı.

İçinde 15'er bin ve 10'ar bin TL bulunan zarfları Bursaspor ile deplasmanda oynanacak maç için tesislerden ayrılmadan malzemeci, sağlık ekibi, mutfak ekibi ve güvenlik görevlerine dağıtan Pepe bu hareketiyle personelin gönlünde taht kurdu.

Siyah-beyazlılarda daha önce takımdan ayrılan Tosiç 2'şer bin dolar, Mario Gomez de 2'şer bin Euro dağıtarak Ümraniye personeliyle vedalaşmıştı. (Vatan)

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemen de Alex ile mukayese edildi. Bu cümleyi yazacagina "Tebrikler "yazsaydın.
    Cevapla
  • gercekci 5 yıl önce Şikayet Et
    neden personele yardim eden müslüman oyuncu hic yok ?
    Cevapla
  • Orhangazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok biliyormuş gibi konuşma, sen oranın personelimizin. Hem o personel en az 2.5 bin lira para alıyor, bence o ınsanlar rahat orya sınıf sayılır. Paralar başka yere akmalıydı, gerçek fakirlere ama oraya da dağıtıyorlardır, o yüzden biliyor gibi ve müslümanlığa hakaret ederek çok konuşma!
    Cevapla
  • Gözlerde Yaşarır 5 yıl önce Şikayet Et
    Nefis bir duygu takdir ettim.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ee ne varki bunda alex bile daha fazla bağışlamıştı
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kral Ciplak nefret edebilirsin ama alexin kafasına şişe atan taraftardan nefret etmeyip seviniyorsan senden nefret edilmesi gerekir ayrıca ben bir şeyin kafasını yaşamıyorum siz fb düşmanları burda benle uğraşıyorsunuz
    Cevapla
  • Kral Ciplak 5 yıl önce Şikayet Et
    sizde olsa günahinizi vermessiniz burda bos bos yorum yapmayin. bu arada alexden nefret ediyorum ama alexden dolayi degil sizin gibi civik taraftarlarindan dolayi!!
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    sen neyin kafasını yaşıyorsun
    Cevapla
  • Antepli Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Personel degilde fakirlere muhtaclara yardim etsen daha iyi pepecan onlarin zaten hali vakti yerinde yinede güzel yüreginden öpüyorum
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Personel milyon avrolar almıyor futbolcular gibi hali vakti yerinde diyorsun ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR