Beşiktaş'ta şok üstüne şok!

Dorukhan Toköz'ün diz kapağının çıkmasıyla sarsılan Beşiktaş'ta N'Koudou ve Oğuzhan Özyakup'un da sakatlık yaşadığı kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2019 21:33 GÜNCELLEME 06.10.2019 22:47 Beşiktaş
Beşiktaş'ta şok üstüne şok!
Beşiktaş'ta şok üstüne şok!

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ın Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada Dorukhan'dan kötü haber geldi.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin 71'inci dakikasında rakibiyle girdiği pozisyon sonrasında dizi dönen Dorukhan Toköz, uzun süre yerden kalkamadı. Oyuna devam edemeyen genç futbolcunun yerine 73'üncü dakikada Douglas girdi. Oyun alanını sedyeyle terk eden 23 yaşındaki oyuncu, daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Sedyeyle sahayı terkeden milli oyuncu gözyaşlarını tutamazken, A Milli takımımızın oynayacağı Arnavutluk ve Fransa karşılaşmaları öncesinde de büyük talihsizlik oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA: DİZ KAPAĞI ÇIKTI!

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada; "Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir." sözlerine yer verildi.

KAVALCI: DORUKHAN 4 AY OLMAYACAK

Dorukhan'ın sakatlığıyla ilgili konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı "Dorukhan, 4 ay sahalardan uzak kalacak. Bu gece hastanede, yarın ameliyata alınacak. N'Koudou MR'da, ondan sonra Oğuzhan MR'a gidecek. Onlarda çok büyük sakatlık yok, arka adalelerinde yırtık gözüküyor. Dorukhan'a çok üzüldük." dedi.

OĞUZHAN VE N'KOUDOU'DAN KÖTÜ HABER!

 

 

Dorukhan'ın şokunu atlatamayan Beşiktaş'ta N'Koudou ve Oğuzhan Özyakup'un da sakatlık yaşadığı açıklandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bu akşam oynanan Alanyaspor maçının son bölümünde sakatlanan sporcularımız Richards Kevin N’koudou ve Oğuzhan Özyakup’un yapılan muayenesi ve Acıbadem Fulya Hastanesi ‘nde çekilen MR tetkikleri sonucu N’Koudou’nun sağ üst arka (biceps) adalesinde grade 2, Oğuzhan’ın sol üst arka (biceps) adalesinde grade 1 zorlanma tespit edilmiş olup, tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

 

 

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Seneye avrupada görürdük hemde kalburüstü bi takımda talihsizlik İnşalla h eski sağlığına kavuşur
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB olarak büyük geçmiş olsun diyorum kardeşim... Gerçekten çok üzüldüm hem BJK hemde MİLLİ TAKIM için büyük kayıp... İnşaAllah tez zamanda iyileşirsin...
    Cevapla
  • AZİZOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı şifalar versin. Genç Milli oyuncu, böyle gençler zor yetişir. Kötü oldukları günlerde olur ama ülkeyi en iyi temsil eden gençlerden biridir. İçim yandı, kendi çocuğummuş gibi üzüntüm. İnşallah kalıcı bir sakatlık olmaz, bir an evvel eski durumuna kavuşur.
    Cevapla
  • Ali Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    takım pert oldu
    Cevapla
  • we know everything! 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah bir an önce geri dönersin..Güzel bir maçtı ama bu gölgeledi..Tartışmalı pozisyonlar ülkemizde her maç var.Bu maçta da oldu yalan değil.Ama şimdi burada duyar kasıp algı yapacak arkadaşlara sözüm; Burası Türkiye Ligi Büyük takım her zaman kollanır..Büyüklerinde aralarında kollanma dereceleri vardır.Baş sırayı GS-FB-BJK-TS çeker.. Bkz.. son iki yıl gelen gs şamp. vs . iYİ GECELER..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR