Fransızlar haddini aştı Marcelo dönmek istiyor

Lyon taraftarının açtığı 'eşek' pankartının ardından çılgına dönen Marcelo, Fransa'dan ayrılarak Beşiktaş'a dönmek istediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2019 14:14 GÜNCELLEME 12.12.2019 14:15 Beşiktaş
Fransızlar haddini aştı Marcelo dönmek istiyor
Fransızlar haddini aştı Marcelo dönmek istiyor

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve sonrasında transfer olduğu Lyon’da taraftarla yıldızı barışmayan Marcelo yeniden siyah beyazlı formayı giymek istiyor. Brezilyalı savunmacı, her fırsatta İstanbul’a gelirken, Beşiktaş taraftarı da Marcelo’nun maruz kaldığı pankartlı tepki sonrası tecrübeli oyuncunun yeniden siyah beyazlı formayı giymesi için çağrı yapmıştı.

MARCELO'YU ÇILDIRTAN PANKART

 

 

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde taraftarın sevdiği isimlerden biri haline gelen ve daha sonra Fransa'nın Lyon takımına transfer olan Marcelo Guedes için çirkin bir pankart açıldı. Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile sahasında 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bir taraftar üzerinde eşek fotoğrafı olan ve "Marcelo bu kulübü terk et" yazan bir pankartla sahaya atladı.

Pankartı ilk gören isimlerden kaptan Memphis Depay, taraftarın üzerine giderek tepkisini gösterdi ve pankartı indirdi. Lyonlu futbolcular ve taraftarlar saha içerisinde tartıştı, araya güvenlik güçleri girdi.

 

 

BEŞİKTAŞLILAR HAREKETE GEÇTİ

Bu olay Şampiyonlar Ligi'nde Salı gecesine damga vururken Beşiktaşlı taraftarlar da 32 yaşındaki stoperi yeniden takımlarında görmek için sosyal medyada "Come to Beşiktaş" sloganı ile tag açtı. Yıldız futbolcunun ailesinin Fransa'da mutlu olmadığı ve İstanbul'a dönmek istediği de gelen haberler arasında. Brezilyalı futbolcunun eşi Tatiana, her fırsatta İstanbul'a gezmeye geliyor ve Beşiktaş'ın maçlarını takip ediyor. Türkiye aşığı olan Tatiana Guedes son olarak siyah-beyazlıların Denizlispor ile oynadığı müsabakayı Vodafone Park'ta yerinde takip etmişti.



Lyon taraftarı Marcelo'ya "Bu kulübü terk et" yazan pankart açmıştı. Kendini tutamayarak protestocu taraftara bu hareketi yapan Marcelo'nun da Fransız ekibinden ayrılmaya karar verdiği belirtildi.

Beşiktaş ile 61 maçta 5 golü bulunan Marcelo 5.457 dakika forma giydi. Brezilyalı stoper iki kez lig şampiyonluğu kupasını havaya kaldırdı. Lyon formasıyla 108 maça çıkan Marcelo 9 bin 395 dakika sahada kaldı ve 5 gol atıp, iki gol pası verdi. Oyuncu bir kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Ggg 4 yıl önce Şikayet Et
    UEFA buna ne diyecek..
    Cevapla
  • Sefer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilge kral aliya nın dediği gibi şunu unutma evlat batı hiçbir zaman medeni olmamıştır.
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol baktigimda sadece söylenen bir kelime aklimda kaliyor...GELIN MAC YAPALIM KAZANAN DOSTLUK OLSUN
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Suç bizim çünkü düşman ülke futbol takımı ile maç yaptık. Önce olaylar sonra psikoloji baskısı. Adamların doping kullanmadığı ne malum ha! Afrikada katliam yapanların Türklere Kürtlere acımasıni ummak aptallık.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa işte bu. Irkçıdır, medeniyetten uzak başka insaları küçümseyip alay ederler. Marcelo’nun da yapmış olduğu hareket doğru değil ama bir yerden sonrada artık insanın burnuna kadar geliyor. Bunları görünce Fransa, Almanya ve İtalya gibi ülkeler için oynayan Afrika ve Asya kökenli oyuncuları anlamıyorum. Yani nasıl bir devşirmedir artık bu ? Alman’lar Mesut Özil’e ırkçı saldırılarda bulundu, Lyon taraftarı Marcelo’ya, Portekiz taraftarı Hulk’a ve İtalyan taraftarlarda Balotelli’ye. Bunlar sadece akıllarda kalanlar bunlar gibi daha bir sürü örnek var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR