Beşiktaş'ta Hasic belirsizliği! 'Eski yönetim...'

Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, sözleşmesi merak edilen genç yetenek Ajdin Hasic ile ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2019 13:35 GÜNCELLEME 16.12.2019 21:06 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Hasic belirsizliği! 'Eski yönetim...'
Beşiktaş'ta Hasic belirsizliği! 'Eski yönetim...'

Hasic ile önceki yönetimin yaptığı anlaşmayı yeniden revize etmek için görüşmelerde bulunduklarını söyleyen Torunoğlları, "Hasic ile önceki yönetim 2 milyon Euro imza parası üzerinden anlaşma yapmış. Biz Hasic'i istiyoruz ancak bu sözleşmenin daha makul bir rakama çekilmesi için kendi tarafıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bir de şu var; devre arasında 14 yabancıdan bir kontenjan boşaltırsak, bu hakkımızı santrfor transferinden yana kullanmak önceliğimiz olur. Bu yüzden Hasic konusu henüz tam bir netliğe ulaşmış değil" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 2
  • enisefe190344malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık... size yemin ederim ki son 5 yıl içinde bu yegen kadar yetenekli bir OYUNCU gelmemiştir... kaçırmadan alın santrafor da alırsınız... ilk önce roco ile lajic gitsin. cyle ların satılsın MİNİMUM 4 MİLYON GELİR. 1,5 hasic e 1,5 sporar a 2 MİLYON de bir tane adam gibi ADAMA VERİLMELİ. isimat mirin ise santraforluğu doldurur sonra KRALI GELSİN
    Cevapla
  • AHMET BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu beceriksizler bu cocugu ellerinden kacıracak.. 3-5 sene sonra 50-60 milyon eurolara transfer haberlerini okuruz ondan sonra.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR