Beşiktaş'ta isyan! 'Hakem faciası, fiyasko'

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, Fenerbahçe maçındaki hakem hatalarına tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2019 23:10 GÜNCELLEME 22.12.2019 23:10 Beşiktaş
Beşiktaş'ta isyan! 'Hakem faciası, fiyasko'
Beşiktaş'ta isyan! 'Hakem faciası, fiyasko'

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu ve başkan Çebi'nin bir açıklama yapacağını belirterek hakem yönetiminin facia bir yönetim gösterdiğini kaydetti.

 

Dalgakıran, 3 penaltı pozisyonu olduğunu belirtirken, "Hakem facialarıyla uğraşmak bizi gerdi. Başkan detaylı bir açıklama yapacak. VAR diye bir şey koyuldu, neden? Tereddütlü pozisyonlarda müdahale edip, hakemlerin hakkının yenmemesi için. Nasıl ki Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda hakem pozisyonu durdurdu ve VAR'a gidip penaltıyı verdi. Bizim 3 penaltı pozisyonumuzdan birinde bile VAR'a gitmedi. 3 tane sarı kart pozisyonu var. Hakemi kötü olarak, hatalı olarak görebiliriz bir maç için ama son haftalardaki hakem faciaları için konuşacağız, bunlar hakem faciası, fiyasko. Biz Beşiktaş'ın haklarını korumak için buradayız ve bunu da muhakkak ve muhakkak koruyacağız" dedi.

Kötü oynamış olmalarının hakem kararlarının üstünü örtemeyeceğini de belirten yönetici, "Futbol neden ilginç biliyor musunuz? Bir takım zayıf olduğu halde başka takımı yenebilir, çok güçlü bir takım kaybedebilir. Biz bu akşam kötü oynadık ama kötü oynamamızın biletini hakemler kesemez. Çok kötü oynayabiliriz ama pozisyonlar lehimize değerlendirilseydi, başka bir sonuç çıkabilirdi. Bir takım kötü oynuyor, zaten kötü diye, adaletsiz bir davranışın içine sokulamaz. Beşiktaş kötü olabilir ve kötüydük, takımı daha iyi hale getirmek antrenörün ve yönetimin işi. Takım kötü olabilir ama takım maç içinde bambaşka bir havaya bürünebilir" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 1
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun başkan bu iki eyyamcı hakemi beşiktaş maçlarına istemiyoruz taraftar sonra ne yaparsa hakkıdır bu iki eyyamcı hakeme
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR