Gyasi'den transfer sinyali! 'Beşiktaş çok büyük bir takım'

Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında gösterilen CSKA Sofya'nın 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Edwin Gyasi açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2020 16:57 GÜNCELLEME 24.05.2020 18:33 Beşiktaş
Gyasi'den transfer sinyali! 'Beşiktaş çok büyük bir takım'
Gyasi'den transfer sinyali! 'Beşiktaş çok büyük bir takım'

Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında gösterilen ve hatta 2 yıllık ön sözleşme imzaladığı da iddia edilen CSKA Sofya'nın 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Edwin Gyasi, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve siyah-beyazlı takım için de konuştu.

 

 

"AYRILMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN"

Dürüst olmak gerekirse, insanlar benim takımımı değiştirmemi bekliyor ve ben de 2 yılın ardından ayrılmak için doğru zaman olduğunu düşünüyorum. 6 aylığına Amerika'daydım ancak geri döndüm ve iyi performans gösterdim. Artık önüme bakma zamanı.

 

 

"BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK BİR TAKIM"

Beşiktaş çok büyük bir takım. Şu anda transferle ilgili çok fazla bir şey söyleyemem, ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

"İDMANLARA BAŞLADIK, MUTLUYUM"

Bulgaristan'da çok fazla koronavirüs vakası yok. Tüm mağazalar kapalı, tek kötü şey bu. İdmanlara yeni başladık ve bu nedenle çok mutluyum. Tüm günlerimi otel odasında geçirdim. Bazen parkta koştum, çoğunlukla PS4 oynadım.

5 kez Gana Milli Takımı forması giyen kariyerinde İsveç, Hollanda ve ABD'de çeşitli takımlarda oynayan Gyasi, orijinal pozisyonu olan sağ açık dışında solda da oynayabiliyor. Son 2 yılda toplam 44 maçta görev alan Ganalı, 5 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 1
  • Orhan Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir de Feneri gör...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR