Ahmet Nur Çebi: Matematiksel olarak şans var!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bloomberg ekranlarında yayınlanan Finans Merkesi isimli programda açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2020 17:27 GÜNCELLEME 17.06.2020 17:32 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Matematiksel olarak şans var!
Ahmet Nur Çebi: Matematiksel olarak şans var!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde;

 

 

Taraftarsız oynayacağımız biz sürece girdik. Futbol oynansın istiyoruz, ne zaman taraftar olacak bilemiyoruz. 3 ay 5 ay, 10 ay, 16 ay...

BU BİR AİLE MESELESİ

 

 

Scout sistemi çok değerli. Maça gidip 5 dakika izleyip arkada kahveye gidip oturmayacaksınız. Beşiktaş'ta gençler gelince her şey çözülebilir bu bir aile meselesi. Tek çare scout sistemi.

ALTYAPIDA BİR SÖZLEŞME GELİYOR

Şu anda teknik direktörümüzün  altyapıya getireceği biriyle sözleşme imzalayağız. Sürpriz biri, öyle bir isim gelecek ki herkes bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı görecek Türk, camiamızdan biri, herkes ona saygı duyuyor. İsmini şu an vermeyeceğim. Altyapımız için çok önemli bir isim.

UCUZ OYNATACAĞIZ

Scout ekibimiz Manisa'dan,  Leverkusen'den keşfedecek 200 bin euroya alacağız, ucuz oynatacağız işte kurtuluş bu. O adamlarla çalışıp şampiyonluk önemli.

PIRLANTA GİBİ İSİMLER GELEBİLİR

Geleceği pırlanta gibi isimler gelebilir. Altyapıdan gelenler, scout ekibi derken, 4 tane de dışarıdan yaratıcı oyuncularla olabilir.

TEMMUZ SONRASI BELLİ OLACAK

Yabancı oyuncular indirim talebine ne dedi?

Çok keyif almadılar ama bir yol bulacağız (Gülerek) Cevap vermedikleri için henüz sıcaklar mı soğuklar mı bilmiyoruz. Temmuz sonrası verecekler, öyle dedik.

MATEMATİKSEL OLARAK ŞANS VAR

Maçlarımız var, şampiyonluk bile olabilir. Antalya maçından sonra bitti gitti diyorlar ama şansımız var matematik olarak. Şampiyon olursak çok mutlu olurum. Üçüncülük en azından almamız lazım. Antalya maçındaki gibi kötü olmazsak 7 maçı alırsak üçüncülük mümkün.

HUZUR İÇİNDE BİR KULÜP İSTERİM

Her sene şampiyon olmak için oynayan bir takımın başkanı olmak isterim. İkincisi hedef olarak ilk  tercihim borcu düşmüş maaşlarını ödeyen huzur içinde bir kulüp isterim.

ÇOCUKLAR PERİŞAN OLUYOR

Rezerv lig?

Çok iyi eksik bile kalınmış. Elimizde 32 tane isim var, adamı Ümraniyespor'a veriyorum, oradaki hoca istemiyor. Burada çocuk köreliyor. Gönder Bayrampaşaspor'a. Örnek veriyorum, oradaki de oynatmıyor. Çocuklar perişan oluyor. Bu yüzden işimize gelir. Rezerv ligde hocalarımızla oynayacaklar, güzel olacak.

YORUMLAR 4
  • cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    komiksin başkan
    Cevapla
  • bomba 3 yıl önce Şikayet Et
    Tahminim Bi 10 sene tabela yapamazsınız.
    Cevapla
  • Ahmet Sarmusak 3 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış ne güzel atasözü başkanım ah ahhh taraftarınız bunu yemez
    Cevapla
  • Kartal Pençesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu adam bir an önce camiadan uzaklaştırılmazsa durum felaketten öte gidecektir, benden söylemesi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR