Beşiktaş'tan Papiss Cisse sürprizi

Beşiktaş Yönetimi, Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Papiss Cisse ile görüşmelere başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 11:39 GÜNCELLEME 01.07.2020 12:51 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Papiss Cisse sürprizi
Beşiktaş'tan Papiss Cisse sürprizi

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalara başlayan yönetim, kulübün ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olması sebebiyle bonservisi elinde olan ve kiralık futbolcular üzerine yoğunlaşma kararı almıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda takımın her bölgesine takviye için düğmeye basan yönetimin, son olarak Aytemiz Alanyaspor'un Senegalli yıldızı Papiss Cisse'yi gözüne kestirdi.

Beşiktaş Yönetimi, Trabzonsporlu Alexander Sörloth'un ardından gol krallığı listesinde ikinci sırada yer alan Cissee'nin transferi için Senegalli futbolcunun menajeri ile görüşmelere başladı.

Pazarlıklar sürüyor

Aytemiz Alanyaspor'la kontratı sezon sonunda bitecek olan tecrübeli golcüyle pazarlık masasına oturan yönetim, ilk olarak, 'Alanyaspor'dan kazandığımız 1.5 milyon Euro'dan kontrat isteriz' talebiyle karşılaştı. Beşiktaş'ın ise oyuncunun temsilcisine 1.2 milyon Euro'dan 1+1 yıllık sözleşme önerdiği kaydedildi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Papiss cisse boşa israftır . Bu adamın yapacaklarını Burak gözü kapalı yapar . Güven Yalçını da niye aldın diye sorarlar adama.. umut.nayiri söylemiyorum bile
    Cevapla
  • haydar ali 3 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir wagner lave faciası yaşanır
    Cevapla
  • Çankırılı 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah ikinci Wagner love faciası olmaz :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR