Adnan Dalgakıran: 100 milyon euroluk takımın 4. olduğunu unutup...

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, 3-1'lik mağlubiyetle sonuçlanan Kayserispor maçının ardından bir tweet attı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2020 00:21 GÜNCELLEME 07.07.2020 00:24 Beşiktaş
Adnan Dalgakıran: 100 milyon euroluk takımın 4. olduğunu unutup...
Adnan Dalgakıran: 100 milyon euroluk takımın 4. olduğunu unutup...

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, Kayserispor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldukları maçın ardından genç oyuncular üzerinden yapılan eleştirilere cevap verdi.

 

 

Dalgakıran, "100 milyon euroluk takımın 4. olduğunu unutup, mağlubiyetin yükünü gençlere ve gençleşmeye bağlayanlar Beşiktaş'a iyilik yapmıyorlar. Kulübümüzün öze dönüş stratejisi kararlılıkla hayata geçirilecektir." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Beşiktaş'da genç oyuncu Rıdvan Yılmaz ilk golde, genç kaleci Ersin Dağlaroğlu ise 2. golde yaptıkları hatalarla dikkat çekti.

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • seyfullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu riskler göze alınmazsa genc yetiştiremezsiniz borc batagındanda kurtulamazsınız
    Cevapla
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar Galatasaray ile ugrasacaklarina takimlariyla ilgilenseler daha basarili olurlar, isleri gücleri tek dertleri Galatasaray olmus
    Cevapla
  • Zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Şikeyle alınmış adetlerce şampiyonluk ne mide var sizde be gsliler git ötede oyna şimdi.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayınız da teriminiz de kupanız da vallahi kabak tadı verdi. tıpkı trabzonsporluların 2011 ve saçma sapan diğer talepleri gibi. Zorla nefret ettiriyorsunuz.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    unutma 100 euroluk takımının 22 şampıyonluğu 4 yıldızı 1 uefa 1 süper kupası var türkiye kupasının kaç tane olduğunu unuttuğum için yazamadım
    Cevapla
  • Özer 3 yıl önce Şikayet Et
    22 şanpiyonluğu nasıl yaptığınızı bi anımsa istersen çoğu çalıntı hakemlerlen federasyo lan yada birbirinizden çaldığınız şanpiyonluklar bu liğde hakeden asla şanpiyon olmaz
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hmmm
    Cevapla
  • ÖzMisafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bkz Mesut Bakkal hatıraları
    Cevapla
  • Senih 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu iki takımın mihenk taşı hep gs. Yahu siz işinize bakın boşverin onları. Onlar napıp edip Bi sene yatıp sonra peşpeşe şampiyon oluyorlar. Adamların ilk onbiri sakat cezalı. Hala gerisindesin. Biraz utanır insan.
    Cevapla
  • FENERBAHÇE liyiz .. 3 yıl önce Şikayet Et
    senin rumuzlu gardasim. .biraz utanır insan derken kendini kastediyorsan eyvallah derim...sen gs.nin son 7-8 sezonda ki ilk onbir kadrolarını bir incele mümkünse. Kaç yabancı var say bakalım. .o kadar çok fazla ki en iyisi sen yerli futbolcuları say kolay olur..işkembe den sallıyorsun yerseler diyorsun lakin boş ve onyargili art niyetli bilgiler edinmişşin ..
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten şaka mı bazıları . Futbol zaten hayat gibi içinde hataları yanlışları da barındıran bir oyun . Daha dün ilk maçlarına çıkmış çocukları bırak bu hafta seneye bile yargılayamazsın. Az tahammul edin , az sahip çıkılsin bu çocuklara. Başkan doğru söylemiş . Ama biz tez canliyiz. Hemen olsun hemen biri messi olsun öteki ronaldo hop şampiyonlar ligini de alalım . Koskoca liverpool 30 sene sonra şampiyon oldu . Arsenal nerden baksan 15 yıldır olamıyor . Ama takımlarında hep gençler var altyapıdan sürekli deniyorlar . Öyle büyük takım olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR