Sergen Yalçın noktayı koydu! Gökhan ve Caner...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in takımdan ayrılmasını istemediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2020 23:38 GÜNCELLEME 25.07.2020 23:54 Beşiktaş
Sergen Yalçın noktayı koydu! Gökhan ve Caner...
Sergen Yalçın noktayı koydu! Gökhan ve Caner...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında, “Gökhan'a gitsin diye bir şey söylemedik, Gökhan mutluysa burada kalabilir. Gökhan'ın da, Caner'in de gitmesini istemiyoruz. Biz de buradan gittik, yerimiz doldu. Talisca'lar gitti, yerleri doldu..” dedi.

"Trabzonspor bir ceza almasın"

Ligi üçüncü sırada bitimelerine değinen Sergen Yalçın, "3. sırada bitirmek bir başarı değildir, Beşiktaş için başarı değildir ama mevcut şartlarda en iyi senaryo buydu. Oyuncularla becerdik ve bir final gerçekleştirdik. Trabzonspor bir ceza almasın, onlar oynasın, onların hakkı" ifadelerini kullandı.

 "Yerli, tecrübeli bir kaleci alacağız."

Sergen Yalçın, kaleci Ersin Destanoğlu'nun yanına yerli tecrübeli bir oyuncu alacaklarını vurguluyarak, "Yabancı kaleci transferi olmayacak. Ersin'in yanına yerli, tecrübeli bir kaleci alacağız. Yeni yabancı kuralında kaleci mevkini bu şekilde kurtarmayı planlıyoruz. Ancak iyi oyuncular alacağız. Bize destek olun, sabırlı olun. Biz çalışıyoruz." dedi.

Hiçbir şeyin dışarıdan göründüğü gibi olmadığını belirten Sergen, "Biz elimizden geldiğince camiamıza yardımcı olmak zorundayız. Ben kendi kontratımda elimden geleni yapmaya çalıştım. Tazminat yok. Okumadan, 1.5 senelik kontrat imzaladım." ifadelerini kullandı.

Başkan ve yönetime çok yüklendiğini aktaran genç teknik adam, "Bu yanlış. Para yoksa neden geldiniz diyorlar. Bence yönetimimizi alkışlamak lazım. Zorlukları bile bile geldiler. Camiamız ekonomik olarak çok zor süreçten geçiyor. Önce bunu bilelim." dedi.

"Artık o büyük paralar kalmadı"

Sergen Yalçın, artık büyük paralara transfer yapamayacaklarını aktararak, "Hayal kurmayalım. Artık o büyük paralar kalmadı. Öyle 2 milyon euro, 5 milyon euro, 7 milyon euro bonservis olamaz. Böyle bir şey olamaz. Yeni altyapı sistemi kuracağız. Zaten mevcut maaşları ödemekte zorlanıyoruz. Çünkü giriş yok." şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • TNR-BYGL 3 yıl önce Şikayet Et
    talisca'nın yeri dolmadı sanki..
    Cevapla
  • orhan070707 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe' li olarak söylüyorum ki bu adamı seviyorum.
    Cevapla
  • Metin. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen net konuşan birisi. Çok güvenilir bir tarafı var .
    Cevapla
  • Hasan Sayaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Takımın epey gençleşmesi gerekir. Orta saha epey seri bir orta sahaya dönüşmeli.
    Cevapla
  • Osman Tavcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen yalçın kaliteli bir hoca takımı tanıyor. Bu yıl farklı bir Beşiktaş göreceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR