Papiss Cisse'ye 1+1 yıllık teklif

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın istediği Papiss Cisse'ye 1+1 yıllık resmi teklifte bulundu. Görüşmeler devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2020 12:41 GÜNCELLEME 17.08.2020 12:42 Beşiktaş
Papiss Cisse'ye 1+1 yıllık teklif
Papiss Cisse'ye 1+1 yıllık teklif

Devler Ligi'ne katılma yolunda 3 ön eleme turunu geçmesi gereken Beşiktaş, bu doğrultuda ilk adımı 25 Ağustos'ta Yunanistan ekibi PAOK karşısında atacak. Mücadele öncesinde kadrosunu 20 Ağustos'a kadar bildirmek zoruna olan yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği forvet transferini bu tarihe yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

 

 

Bu doğrultuda; Mario Balotelli, Mario Mandzukic ve Ze Luis için girişimlerde bulunup istediğini alamayan; Loic Remy için de Fenerbahçe'yle yarış halinde bulunan Beşiktaş'ta tüm yollar Papiss Cisse'ye çıkıyor...

PAPISS CISSE'YE TEKLİF: 1+1

 

 

Aytemiz Alanyaspor'la yollarını ayıran 35 yaşındaki futbolcunun, büyük bir sürpriz olmazsa bu hafta içerisinde Siyah-Beyazlılar'a katılması bekleniyor. Haber Global'in haberine göre; Beşiktaş, Papiss Cisse'ye 1+1 yıllık resmi teklifte bulundu. Görüşmeler devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın da Cisse'nin PAOK maçına yetiştirilmesini istedi.

Alanyaspor formasıyla 2 sezonda 65 maça çıkıp 42 gollük performans ortaya koyan Cisse, Akdeniz ekibinin son dönemde yaşadığı büyük çıkışın ana mimarı olarak ön plana çıkıyor.

Ailesiyle beraber İngiltere'de tatilde bulunan tecrübeli golcünün, Beşiktaş'tan gelecek haberin ardından zaman kaybetmeden İstanbul'a gelip çalışmalara başlaması planlanıyor

YORUMLAR 2
  • pilot50 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelmez görmez olsun. Şampiyonlar ligi gitti.
    Cevapla
  • Cevdet 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor transfer edebilir aslında.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR