Beşiktaş'tan Ahmet Çakar'a şok dava!

Beşiktaş, Ahmet Nur Çebi hakkındaki sözleri nedeniyle Ahmet Çakar hakkında hukuki girişimlere başlandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2020 15:07 GÜNCELLEME 21.09.2020 15:39 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Ahmet Çakar'a şok dava!
Beşiktaş'tan Ahmet Çakar'a şok dava!

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

 

 

Eski hakem Ahmet Çakar’ın, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında, iki haftadır süre gelen, Başkanımız Ahmet Nur Çebi hakkında sarf etmiş olduğu edep ve eleştiri sınırlarını aşan sözlerini şiddetle kınıyoruz.

Türk futbolunun marka değerini yükseltmeyi amaç edinmesi gereken spor programlarında, olayların terbiye hudutları da aşılarak kişiselleştirilmesinin futbol kamuoyuna hiçbir faydası yoktur.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, değerli üyelerimizin teveccühüyle Başkanlık makamımızda bulunan Sayın Ahmet Nur Çebi’nin kişilik haklarına saldırada bulunan eski hakem Ahmet Çakar hakkında hukuki girişimlere başlandığını ilan eder, Türk Futbolunun marka değerini aşağıya çekmeyecek şekilde; tutum, davranış ve söylemler oluşana dek Beyaz TV ile ilişkilerimizin askıya alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

YORUMLAR 3
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz futbol programlari yasaklanmali ! TV önünde komplo üretmek yasaklanmali. Elinde ispat olmadan TV önünde birsey iddia etmek suc olmali. Buna uymayanlar derhal uzaklastirilmali. Taraftarlari birbirine düsürmek suc olmali. Erman gibi, bunlar seytan gibi edepten yoksun , komplo üretici yorumlar üretenler uzaklastirilmali. Aynisi Futbol yöneticileri ve baskanlari icinde gecerli olmali
    Cevapla
  • artık büyüyün 3 yıl önce Şikayet Et
    ahmet çakar hakaret etmedi bir şey demedi ki etse bile o kanalda bir yorumcu o sadece kanala niye böyle ergen gibi tavır takınıyorsunuz
    Cevapla
  • s temel 3 yıl önce Şikayet Et
    beyaz.tv.program.yapımcıları.allahaşkına.oproğramıyayındankaldırın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR