Denizlispor'da hakeme tepki büyük

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, Beşiktaş maçındaki hakem kararlarına isyan etti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 22:22 GÜNCELLEME 26.10.2020 23:02 Beşiktaş
Denizlispor'da hakeme tepki büyük
Denizlispor'da hakeme tepki büyük

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından penaltılarının verilmediğini söyleyerek hakem yönetimine isyan etti.

 

 


İşte Cinkaya'nın sözleri şöyle:


"Ne yazık ki hakem hatalarına kurban gittik! Her şey göz önünde, verilmeyen penaltı, 7 dakikalık uzatmayı 2 dakika önce bitirdiler! Hakem VAR'a gitmesine rağmen penaltıyı vermemesi aklımızın ucuna gelmiyordu. Böyle saçmalık olmaz! Burada herkesin emeği, ekmeği var. Emek hırsızı demek istemiyorum ama emeğimizin çalınmasına içimiz el vermiyor. Biz Anadolu kulübüyüz, gelirimiz, giderimiz belli! Yapmayın lütfen, Anadolu külübüyüz diye hakkımızın yenmesi çok gücümüze gitti. Ayağına basılıyor, VAR'a gidiyor, izliyor, ona rağmen vermiyor. Rodallega kaç dakika yerde yattı ondan önce. Ayıptır, günahtır, biz adalet istiyoruz, hakemlerimizden objektif görüş istiyoruz. Haksızlıktan yana mağduruz. Penaltı verilse belki sonra 4-3 ile galibiyete gideceğiz. Belki 43-44 puanla ligde kalacaksını, bunlar ince hesaplar. Bu pozisyonu federasyonumuz değerlendirsin. Haksızsak bize ceza versinler, bu açıklamamdan dolayı bana ceza verebilirler. Gerçeği görürlerse de hakeme ceza versinler."

BAŞKAN ALİ ÇETİN: "ANADOLU'NUN KADERİ BU"

Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in açıklamaları şöyle:

"Anadolu kulüplerinin kaderi bu, yazık. Buralarda emeklerle, tırnaklarla kazıyarak bir yere geliniyor. Bence bu ucuzluk. Bu emek öyle kolay kazanılmıyor, bu emeğin karşılığı da bu değildi. Allah yukarıda, Allah'a havale ediyoruz. Gerekli itirazları yapacağız ama bir emek kaybı var. İnsanın içi acıyor, yazık... Bunun daha hafiflerine aleyhimize penaltı verildiği oldu, sesimizi çıkarmadık. Bu gerçekten emeğin harcanması. Allah'a havale ettik, Allah büyüktür. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi bir Denizlispor izleriz." 

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem görevini iyi yapmış ama.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Namık kardeş ne diyorsun. Bu klübün 2006 yılında Fenerbahçeye cengaverce olmasada kancıkça tavrını unuttunuz galiba. Futbolcusundan yöneticisine, taraftarından gözlemcisine, hakeminden top toplayıcısına... kadar herkesin içinde olduğu bir organizasyon. Başka hangi kulüp böyle bir tezgaha geldi bilen varmı.
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitmedi şu 2006 hikayeniz. Kadıköyde GS ye dört atıp şampiyonluğu kutla bir hafta sonra Manisadan beş gol ye! Sonra Denizli bize niye maç satmadı.
    Cevapla
  • Refo 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene gördük trabzonsporu yendikten sonra taraftarın şampiyouş gibi sevinmelerini biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz boşa yorma kendini
    Cevapla
  • Amasyali Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Namık bey aynen doğru 3 İstanbul takımına yalakalık yaparsanız sonunuz hüsran olur ezer geçerler öyle Alper Ulusoy talimat geldi mecbur beşiktaş kazanacakti öylede oldu.Denizliler uyumaya devam edin
    Cevapla
  • Amasyali Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu kulüpleri aklını başına almazsa daha çok canları yanacak yazıklar olsun bu düzene Beşiktaşı kazandırmak için Alper Ulusoy görevini yapti.
    Cevapla
  • Namık 3 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu kulüpleri gitsinler İstanbul takımlarının peşine, Trabzonspora gelince cengaverler yırtınıyorlar ama 3 kulüp gelincede yalakalık yapıyorlar güzel görünmeye çalışıyorlar... Hakediyorsunuz bunları İstanbul seviciler.. Kulüp başkanlarının bile 2.takımısınız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR