Beşiktaş'tan Ahmet Bulut'a dudak uçuklatan borç!

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, önceki yönetimlere dair maddi denetim raporu hazırlattı. Hazırlanan bu raporda siyah-beyazlıların, menajer Ahmet Bulut'a 19 milyon euro borcunun olduğu iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2020 15:25 GÜNCELLEME 04.11.2020 15:27 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Ahmet Bulut'a dudak uçuklatan borç!
Beşiktaş'tan Ahmet Bulut'a dudak uçuklatan borç!

Mali açıdan zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haberde maddi denetim raporundan geldi. Siyah-beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi, göreve geldiğinde ilk iş olarak kendisinden önceki yönetimlerin yaptıkları icraatlar için maddi denetim raporu hazırlatmıştı. İşte o raporun sonucu geldi.

 

 

19 milyon euro borç

Ortaya atılan iddialara göre, Beşiktaş'ın menajer Ahmet Bulut'a yüklü bir miktar borcu bulunuyor. Bir önceki dönemde başkanlık yapan Fikret Orman'ın birçok transfer sürecini Ahmet Bulut ile hallettiği ve kulübün menajere borcunun 19 milyon euro olduğu iddia edildi.

 

 

"Alacaklarım var"

Menajer Ahmet Bulut daha önce yaptığı bir röportaj esnasında, "Beşiktaş’ın doğal olarak bana borcu var. Doğal olarak da ben paramı alacağım. 6-7 sene birikmiş param var. Beşiktaş’tan şu ana kadar 1 lira almadım" şeklinde konuşmuştu.

"Bu para neden menajere gidiyor"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'de bir süre önce yaptığı açıklamada menajer Ahmet Bulut'a 2 milyon euro verileceğini söylemişti. Çebi, "Fikret Orman, ‘Bizim Ahmet Bulut’tan nemalandığımız söylendi. Ahmet Bulut kulüpten alacağını alabilmiş değil ki biz ondan nemalanalım’ demişti. Peki gider ayak neden Bulut’a çekleri yazıp veriyorsunuz. O da bunları federasyonda hacize koyuyor? Neden UEFA’dan gelen 2 milyon euro Bulut’un cebine gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir düzen olur mu ya? Yazık, taraftar olarak hiçbir ürün almazsak , bilet almazsak o zaman akılları başlarına gelir.
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Menajerin sucu yokki ona o imkani veren kulubu borc batagina sokan yoneticide baskanda suc.Yolsuzlugun alasi.Kulubu baskan resmen soymus.
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır zaten bu şekilde soyuluyor klüpler.bakmayın zengin yönetici olduklarına. Amaç indiragandi. Boşunamı işi gücü bırakıp yönetici olup futbolun her yerinde geziniyor bu zengin takımı. 1 lira harca klube 5 lira fatura kestir. Yönetici futbolcu menajer üçgeni.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelip takimlara mali borc birakip gidiyorlar birde yolsuzluk yandaslarina para kazandiriyolar kulup nasil ayakta kalsin
    Cevapla
  • Volkan67 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikonun ucuz dediği transferlerin kaynağı belliydi de günaçığa çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR