Beşiktaş'ta gündem yeniden Mandzukic

Ligde şampiyonluğun en önemli favorileri arasına giren Beşiktaş golcü transferinde rotayı yeniden Mario Mandzukic'e çevirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2021 12:54 GÜNCELLEME 06.01.2021 12:54 Beşiktaş
Beşiktaş'ta gündem yeniden Mandzukic
Beşiktaş'ta gündem yeniden Mandzukic

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda sezon başında Vincent Aboubakar’la birlikte yeni bir golcü daha almak için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, son güne kadar Mario Mandzukic’le ilgilenmişti. Ancak 34 yaşındaki futbolcunun 4.5 milyon Euro’luk maaş talebinde ısrarcı olmasının ardından bu kadar yüksek bir maliyetin altına girmeyi kabul etmeyen Beşiktaş Yönetimi, yeni golcü almamıştı. Ara transfer döneminin başlaması sonrasında golcü defterini tekrar açan Kara Kartal, yarım dönemi boşta geçiren Hırvat golcüyü tekrar gündemine aldı.

 

Takımın Süper Lig’de yaşadığı önemli çıkışın ardından ligin zirvesine çıkıp şampiyonluğun en iddialı takımı haline gelmesi sonrasında Beşiktaşlı idareciler, mutlu sona ulaşabilmek için rotayı tekrar Mandzukic olarak belirledi.

Yönetimle her gün diyalog halinde

 

Sezonun ilk bölümünü boşta geçirmesinin ardından futbola geri dönebilmek için maaş talebinde yarı yarıya indirime gitmeye sıcak bakan Mandzukic’le yaklaşık 1 haftadır görüşmelerde bulunan yönetim, başarılı oyuncuyla hemen hemen her gün dialog halinde... Şu anda Zagreb’te bulunan tecrübeli futbolcudan son durumu ve idman programıyla ilgili olarak bilgi alan Siyah-Beyazlılar, camiayı şampiyonlukla buluşturmak için dünyaca ünlü futbolcuyu renklerine bağlamayı istiyor. 

Kontenjan için 2 aday hazır

Mandzukic transferini gerçekleştirebilmesi için ilk olarak yabancı kontenjanında yer açması gereken idarecilerin, bu konudaki çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu kaydedildi. Ajdin Hasic’i kiralık, Adem Ljajic’i de bonservisiyle göndermeyi planlayan Beşiktaş, açılacak boşluğu Mandzukic ve yeni bir stoperle güçlendirmeyi düşünüyor. 

YORUMLAR 2
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ikinci falcao mu geliyor yoksa ??
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Almayın larin bundan iyi oynar adam 1 yıldır yatıyor. Takımdaki havayı bozmayın. Lajiç ide satın adam gibi bir ortasaha alın yeter. Sezon sonu cenk tosun gelsin harika olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR