Ahmet Nur Çebi: Taş üstünde taş koymam

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2021 22:57 GÜNCELLEME 04.02.2021 23:44 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Taş üstünde taş koymam
Ahmet Nur Çebi: Taş üstünde taş koymam

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

'Yaz transfer dönemini başarılı geçirdik'

Yaz transfer döneminde planlamayı iyi yaptıklarını belirten Çebi, ara transfer döneminin riskli bir süreç olduğunu vurguladı, "Yaz transfer dönemini başarılı geçirdik, giden oyuncularımızın yerlerini doldurduk. Ara transfer dönemi ise her zaman risklidir, çok sağlıklı bir dönem değildir. Birçok futbolcu getirmek istersiniz ama getirdikleriniz de birçok takımda yer bulamayan isimler olur. 3-4 ay için şansınız yanınızda değilse, 2-3 yıllık problemli transferler yaparsınız." ifadelerini kullandı.

'Bizim için o da bir transfer sayılır'

Larin'in kendileri için yeni transfer olduğunu vurgulayan Çebi, "Larin başarılı bir süreç geçiriyor, bizim için o da bir transfer sayılır. Hatta Ljajic de öyle. Hocamız onu kazandırmaya çalışıyor." dedi ve ekledi:

'Cenk Tosun kafamdan hiç çıkmadı'

"Cenk Tosun'u yazın transfer etmek istiyorduk ama olmamıştı. Türkiye'den rekor bir bedelle Premier Lig'e giden bir isim. Yazın almak istedik, olmadı. Ancak kafamdan hiç çıkmadı. Mandzukic gibi isimler yazıldı ama ben popülist yaklaşmamayı prensip edindim. Mühim olan, Beşiktaş'ın zarar görmeyeceği transferleri maddi ve fiziksel olarak yapmak."

'Abdullah Avcı, Beşiktaş'a zarar vermez'

"Abdullah Avcı ile asla 3 yıllık kontrat düşünmezdim. Onlar gidebiliyor ama kulüp eli, kolu bağlı, bunları seyrediyor. Abdullah Avcı, hocamızdır. Türk futboluna hizmet eden ve edecek bir simadır. Sayın Abdullah hocaya, yapmış olduğu kontratın içindeki farkı ödeyeceğimiz yazıyor. Bunlar hukuksal konulardır ama duygusal konulardır da. Onunla inanıyorum ki bir noktaya geleceğiz. Abdullah Avcı'nın, Beşiktaş'a zarar vereceğini hiç düşünmüyorum.''

"Biz Dorukhan'la anlaştık ama menajerleri araya girerek, onun yurt dışında oynama hayalini öne çıkardılar. Dorukhan'ın önünde kontrat var, istiyorsa imza atar, istemiyorsa atmaz. Beşiktaş'ın zararına olacak hiçbir şeyi yapmayız, kontratı önünde. İstiyorsa imza atsın. Bilinen ve tanınan bir futbolcu. Beşiktaş'ta devam etmesini istiyorum. Ya bu ayın sonuna kadar kontrat işi bitireceğiz ya da Dorukhan başka yerde topunu oynamaya devam edecek.''

'Fenerbahçe, bizle görüşmedi'

''Dorukhan, Fenerbahçe'ye giderse bizi rahatsız eder ama çıkarıp 1 kuruş fazla vermem. Fenerbahçe, bizle görüşmedi. Dorukhan ve menajeri de yurt dışı olursa gitmek istediklerini söylediler. Hak verdim, bekledim ama bu ay sonuna kadar süre verdim. Olmazsa başka yere gider."

 

'Beşiktaş'ı bu sene şampiyon yapmazlar diyorlar'

"Hakemlerin yaptıkları iş çok önemli ve değerli. Burada mümkün olduğu kadar adaletli ve vicdanlı olmaları gerekiyor. Ligin en iyi futbol oynayan takımı bana göre Beşiktaş. Beşiktaş'ı bu sene şampiyon yapmazlar diyorlar."

 

'Beşiktaş'ın önünü kesmeye kalkarsa, taş üstünde taş bırakmam'

"Hakemlerin yaptıkları iş çok önemli ve değerli. Burada mümkün olduğu kadar adaletli ve vicdanlı olmaları gerekiyor. Ligin en iyi futbol oynayan takımı bana göre Beşiktaş. Şimdi diyorlar ki 'Beşiktaş'ı bu sene şampiyon yapmazlar'. Eğer hakemler Beşiktaş'ın önünü kesmeye kalkarsa, taş üstünde taş bırakmam!"

'Ali Şafak Öztürk muhatabım değil!'

"Ali Şafak Öztürk muhatabım değil, çünkü Antalyaspor ile ilişkisi yok. Antalyaspor taraftarı değil. Hangi takımı desteklediği ve hangi takımın kongre üyesi olduğu ortada. Başka kulübün bayiliğini yapmasın. Ya Antalyaspor'a dönsün ya da hangi kulübe aitse gidip taraftarlık yapsın. Camiamızın adını ağzını almamasını telkin olarak kendisine söyleyebilirim."

'Sergen Yalçın istediği zaman kontratını uzatırız'

"Sergen Yalçın istediği zaman kontratını uzatırız. Bunu daha önce de söyledim. Şu an sözleşme konuşma zamanı değil. Onun da tek odak noktası şampiyonluk. Beşiktaş için en doğru yol, Sergen hocayla yola devam etmektir. O da konsantrasyonunu tamamen şampiyonluğa odaklamış durumda. Bugünün konusunda konuşacağımız tek şey bu. Bunlar içinde konuşacak son konu, kontrat konusu. Sadece onlara çok güvendiğimi söylemekten başka bir görevim yok tesislerde. Onların dertlerini dinleyip, çözmekten başka bir çözümüm yok. Herkes kendi işini yapacak. İşin ekonomisini ben yönetiyorsam, hocam da takımı yönetiyorsa, birbirimizin işine karışmayız."

'Ben bizimle ilgili olanı açıklarım!

''Transferlerin limitlere uygun olmadığı yönünde söylemler var. Lütfen TFF ve yetkilileri, çıkın ve hangi kulübün limitlerinin ne olduğunu, ne kadar kullanıldığını ve transferlerde kimlere ne kadar verildiğini açıklayın. Böylece herkes rahatlasın. Ben bizimle ilgili olanı açıklarım. Biz limitimizin içinde kaldık ve buna uyum sağlamaya devam ediyoruz. Başka kulüplerin limiti deldiği ifadesinin önüne geçmek gerekiyor.''

YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    Desteksiz atmiş. Kimseye bir sey yapamaz. Kurusıkı palavra. Devamında da omuz üstünde baş bırakmam gelir. Bu suc tur.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere diyorki, bizi kollamaya devam edin. Sayenizde epey puan kazandık. Şimdi ortaya çalınca puan alamıyoruz. Böyle çirkef adamlar başkanlık yapıyor.
    Cevapla
  • BIRI 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzona her turlu haksızlıgı yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ateş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Vatandaş olarak tarafsız bir şekilde hadi lann oradan demeden kendimi alamadım
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    sporcu musunuz yoksa mafya mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR