Kadro dışı kalan Douglas ve Oktay'dan UEFA'ya şikayet!

Beşiktaş’ta bu sezonki takım planlamasında yer almayan ve teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Brezilyalı savunmacı Douglas ve Ümit Milli orta saha oyuncusu Muhayer Oktay, flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2021 18:57 GÜNCELLEME 10.02.2021 18:57 Beşiktaş
Kadro dışı kalan Douglas ve Oktay'dan UEFA'ya şikayet!
Kadro dışı kalan Douglas ve Oktay'dan UEFA'ya şikayet!

Kadro dışı bırakılan Douglas ve Muhayer Oktay da Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun kararı ile bir süredir günde çift antrenman programı dahilinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çalışmalarını sürdürürken bu durum yeni bir probleme neden olma noktasına geldi.

UEFA'ya şikayet
 

Alınan bilgiye göre; Douglas ve Muhayer Oktay, siyah-beyazlıların kendileri için uyguladığı çift antrenman programının UEFA talimatlarına uygun olmadığı gerekçesi ile kulübü bu uygulamasından dolayı şikâyete hazırlanıyor.

Talimatlar ne diyor?
 
Öte yandan, UEFA ise bu konu ile ilgili kadro dışı kalan futbolcular için takımdan ayrı bir antrenman programı uygulanmasına izin vermiyor. Buna göre; Douglas ve Muhayer Oktay’ın takımdan ayrı günde iki antrenman programı ile çalışmalarını sürdürmesine UEFA Talimatları tarafından olanak tanınmıyor.

YORUMLAR 4
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hukuki olarak haklı mobbing yapamazsın
    Cevapla
  • Dere 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı olur
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    Douglas denen adam kariyerini yatarak para kazanma üzerine kurmuş, transfer gerçekleşirken Sivasspor, Beşiktaş'ı oyuncunun sorunlu olduğu konusunda uyarmış ama kulak asan olmamış. Böyle sorunlu oyuncular ile maç başı anlaşma yapmak gerek, yoksa böyle yattığı yerden para alır.
    Cevapla
  • TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Menejer Yönetim ikisi birden indiregandi yapıyor olan kulüplere oluyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR