Beşiktaş'tan beIN SPORTS’a tepki

Beşiktaş Kulübü, Siyah Beyazlıların Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından resmi sosyal medya hesaplarından, yayıncı kuruluştan izin alınarak yapılmış paylaşımın yine yayıncı kuruluş tarafından şikayet edilerek kaldırılmasına tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2021 22:54 GÜNCELLEME 17.02.2021 23:15 Beşiktaş
Beşiktaş'tan beIN SPORTS’a tepki
Beşiktaş'tan beIN SPORTS’a tepki

Açıklamada, "beINSPORTS’u, tarafsızlık ilkesi ile yayın yapıp yapmadıklarını sorgulamamamız için camiaların hassasiyetlerine karşı daha dikkatli ve duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz." denildi.

Siyah-beyazlı kulüp, açıklamanın ardından silinen videoyu tekrardan Twitter hesabından paylaşıp, "Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yere verildi:

Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından resmi sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız, yüzbinlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenilen ve yoğun etkileşim alan video paylaşımımız, Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beINSPORTS’un telif başvurusu sebebiyle sosyal medya paylaşım platformu Twitter tarafından erişime kapatılmıştır.

Yayın hakları sözleşmesine uygun ve kulüplere tanınan sürelere bağlı kalınarak hazırlanmış, yayınlanmadan önce yayıncı kuruluşun ilgili birimi tarafından onayı alınmış video paylaşımımız için beINSPORTS yetkilileri ile yaptığımız görüşmede tarafımıza verilen cevap, paylaşımın “Sehven” yapılan başvuru sonucu Twitter tarafından yayından kaldırıldığı olmuştur.

Sehven de olsa Camiamıza yapılan yanlış nedeniyle mecraları aracılığıyla özür dilemesini beklediğimiz yayıncı kuruluş, bu beklentimize karşılık vermediği için tarafımızca işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

“Sehven” açıklamasına rağmen gerekeni yapmamalarını anlayamadığımız beINSPORTS’u, tarafsızlık ilkesi ile yayın yapıp yapmadıklarını sorgulamamamız için camiaların hassasiyetlerine karşı daha dikkatli ve duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Ercisli 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes şikayetçi olacak. Bekleyin hele federasyon olmuş Galayasarayson. Mhk olmuş GHK. Yayıncı kuruluş olmuş Galatasaraysport orda fatih Terimin yardımcısı bayan var o gerekeni yapıyor
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatro yazip,başrole Gs yi koyup,diğerlerini figuran yaparsan insanlar karşı çıkar.Futbol da çöker.Butun takımlara eşit mesafede olacaksın.Beinsportsa söylemiyorum.Genel yapı bu şekilde.
    Cevapla
  • Kartalpence 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim izlediğim futbol programı yok ki.Ayda yılda bir gırgır olsun diye beyaz tv izliyorum.Bildigin her yeri Gs tv yapmışlar.
    Cevapla
  • Ceyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Spor medyasını takip etmektense Gs tv yi takip etmek daha mantıklı.
    Cevapla
  • Emmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsports Tr yi fanatık Gs lilerle doldurursan diğer takım taraftarlarının tepki göstermesi gayet doğal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR