Beşiktaş'tan açıklama! Halil Umut Meler...

Beşiktaş Kulübü, ligde Kasımpaşa ile oynayacakları maça hakem Halil Umut Meler'in atanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2021 19:01 GÜNCELLEME 31.03.2021 22:41 Beşiktaş
Beşiktaş'tan açıklama! Halil Umut Meler...
Beşiktaş'tan açıklama! Halil Umut Meler...

Beşiktaş Kulübü, Merkez Hakem Kurulu ve hakem Halil Umut Meler hakkında bir açıklama yayınladı. Siyah-Beyazlılar açıklamada, "Umuyoruz ki, bu atamanın makul bir açıklaması vardır. Merkez Hakem Kurulu’ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz!" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maça, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynadığımız maçta da görevli olan Halil Umut Meler’i atamıştır.

Merkez Hakem Kurulu’nun Halil Umut Meler’i, hem teknik direktörümüzün açıklamasının ardından hem de tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde üst üste ikinci kez Süper Lig maçımıza hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz. Umuyoruz ki, bu atamanın makul bir açıklaması vardır.

Merkez Hakem Kurulu’ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz!"

Çarşı ve Erol Kaynar'dan paylaşım!

 



Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkanı Erol Kaynar'dan açıklama: "Cuma gününe kadar ya MHK cevap verecek ya da ben vereceğim"
 

YORUMLAR 117 TÜMÜ
  • ali yörük 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerliyim . sergen hakemlerle çok dalaşıyor ama ne olursa olsun bu yapılan doğru değil. verirsin vermezsin değil ama körün gözüne sokarken bu yapılan nedir ya. üst üste aynı hakem vermek. mhk saçmaladı bjk ne derse haklıdır.
    Cevapla
  • gözlemci 3 yıl önce Şikayet Et
    sergen isi saglama almak icin algi ve baski yapiyor fatih terimi gecti
    Cevapla
  • Slm 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır siz kimsiniz de hangi hakemi atayacaklarına karışıyorsunuz? İlk dakikadan itibaren itiraz etmeye başlıyorsun ağlamaya başlıyorsun. Sizin keyfinize göre mi hakem atacayacaklar. Yakında balonunu patlayacak.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Halil umut meler in son macta yönetimi iyiydi,maça etki etmedi,Bjk bu yaygarayı aynen Gs nin yaptığı gibi hakemi etki altına almak için yapıyor,bu hafta bjk nin de bir uydurma penaltısı ve rakibe kırmızı kartı cepte,algıcı bjk ve gs.
    Cevapla
  • Cann 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte ilk defa bir hakem üst üste 2 hafta aynı takımın maçına veriliyor sırf muhalefet olsun diye boş boş konuşuyorsunuz size olsa kıyameti koparırdiniz geçen hafta fener maçında bu hakem bütün kararları fener lehine verdi ayrıca 13 haftadır net penaitilarimiz olmasına rağmen verilmiyor ve GS, FB ve TS çok kötü futbol oynuyorsunuz bjk iyi futbol oynuyor siz hala şampiyon olmayı sizin hakettiğinizi düşünüyorsanız önce adil olun sonra eleştirin
    Cevapla
  • Ömer faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener lehine verdiği kararları tek tek yazsan keşke..işiniz ağlamak..gücünüz ağlamak..keşke hakemlerle aldığınız maçlar sonrasında da feryat etseniz..
    Cevapla
  • t.aktürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ve insanlar bu yazdıklarının doğruluğunu görmezden gelecek kadar sarhoşlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR