Çebi’den flaş sözler! TFF, Aboubakar, Demba Ba...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2021 13:19 GÜNCELLEME 22.04.2021 14:47 Beşiktaş
Çebi’den flaş sözler! TFF, Aboubakar, Demba Ba...
Çebi’den flaş sözler! TFF, Aboubakar, Demba Ba...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Çebi'nin açıklamaları;

"Son 2 maçta yaşadığımız kayıpların ardından ‘Beşiktaş şampiyon olamaz algısı’ yaratanlar art niyetlidir."

"3 puan öndeyken tereddüt varmış gibi algı yapanlar, 6 puan geridekilerin 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine neden tepki vermiyorlar? Bunu onlara soruyorum. 3 puan önde olmamızın göz önünde bulundurulmamasını anlamıyorum."

"Biz şerefli şampiyonlukları kovalıyoruz. Biz bu ahlaklı duruşumuzdan, yolumuzdan vazgeçmeyeceğiz."

"Bizler inandık. Tüm camiamızın buna inanmasını istiyorum. En ufak tereddütleri olmasın. Bu senenin şampiyonu, 13. sıradayken Beşiktaş diyorum, lideriz yine Beşiktaş diyorum. Benim görüşüm değişmedi. Şampiyon biziz"

"Özellikle medyada bazı yorumcuların yapmış oldukları, 'Beşiktaş kötü oynuyor, şampiyonluğu eliyle verdi' algılarından vazgeçmelerini talep ediyorum. Camiamıza zarar vermek için istiyorlar. Bunların arkasında başka hesap kitap var. Camiamız bunları kaale almasın."

 "TFF ve MHK'dan şüphe etmiyoruz"

"TFF ve MHK birilerinin şampiyon olması için amaç güttüğüne inanmıyorum. Hakemin iyisine iyi, kötüsüne kötü deriz. Dolayısıyla hakemlerin hatalarını söylenmiş olması TFF ve MHK üzerinde tereddütümüz olduğu anlamına gelmez. Hissettiğimiz anda gereğini yaparız."

"Medyada bazı Beşiktaşlıların, Beşiktaş'ın zarar göreceği söylemlerden, kasıtlı olarak davranmalarından vazgeçmelerini rica ediyorum. Beşiktaş köklü bir kulüptür. Bu tür gayretler saygı ve değer görmeyecektir. Bunları bilmelerini rica ediyorum."

"Lig ilginç, düşme hattındaki birçok takım can havliyle şampiyonluğa oynayan takımlardan puan alıyor. Şampiyon olmuş Başakşehir'in verdiği mücadeleye bakıyoruz, son maçına bakıyoruz. İlginç gelişmeler. İlginç olaylar."

"Biz 3 puan önde ve lideriz. Sezon açıldığında bizim küme düşeceğimizi söyleyenler oldu. Ben kesinlikle bu konuda fikrimi ta baştan 13. iken söyledim. Şampiyon olacağız dedim. Ben inanıyordum. Arkadaşlarımın inancını görüyordum"

"Şu anki algı, Beşiktaş'a zarar vermek adına bir operasyondur. Bunun başka türlü söylemi olmaz"

"3 puan önde başka takım olsa şampiyon ilan etmişlerdi. Biz 3 puan öndeyiz, şampiyon demeye diller varmıyor. 6 hafta sonra bunu söyletmeyi biliriz."

"Hakemlerden en çok mağdur olan takım Beşiktaş'tır"

"Hakemler ile ilgili olarak; TFF ve MHK bir takımın başarılı olması konusunda taraf olduğunu düşünmüyorum. Hakemlerin hatalar yapıyor, söylüyoruz. Yapmayanları da söylüyoruz. Oradaki çizgiyi ayıralım. Kurum ve kurulları ayrı yere koyuyorum"

"Hakemlerin hatalarını hoş görmemiz mümkün değil. Bu konuda en çok mağdur olan takım Beşiktaş'tır. Görüyoruz, dile getiriyoruz defalarca. Elimizden geleni yapıyoruz. Huzur içerisinde bunların ortadan kalkması için mücadele vermeye devam edeceğiz."

"Daha 6-7 maç var. Erken şampiyonluk ilanı yapılmamalı dedim. Kamuoyundaki algı nedeniyle son 2-3 hafta neler demeye başladık. Efendiliğimizle, diğer takımlara saygımızdan söylemiyorduk. Artık diyorum, şampiyon biziz. Onların da demesi bizi mutlu edecektir."

"Diğer takımların motivasyonu, umarım Beşiktaş'ın iyi oynamasından kaynaklanıyordur sadece. Umuyorum ki, düşme hattında mücadele ederken, bizimle dişediş oynayan rakiplerimiz, diğer rakiplerimize karşı da aynı istek ve coşkuyla oynamasını temenni ediyorum."

"Aboubakarsız da şampiyon oluruz"

"Aboubakar futbolcumuzdur, gelecek sene de bizde olacaktır. Kontrat opsiyonu Beşiktaş'tadır. Beşiktaş, Aboubakar'dan bu sene alacağından fazlasını almıştır. Hakkı yendiyse bunu teslim edecek, vicdanlı birisiyim. Bizde hakkı çok"

"Aboubakar, Beşiktaş istediği takdirde burada oynayacaktır. Aboubakar'ın oynamamak gibi bir teklifi olmamıştır. Külliyen yalandır. Beşiktaş kocaman bir takım. Aboubakarlı veya Aboubakarsız takımımız bizi şampiyon yapmaya yeter. Aboubakarsız da şampiyon oluruz"

Demba Ba açıklaması!

"Demba Ba iyi tanıdığım, Türkiye'ye transferinde emeği olan biriyim. Demba Ba onurlu ve gururlu bir futbolcudur. Dünkü olay beni şaşırtmıştır. Bir şey varsa Demba Ba fermuarını açar ve söyleyeceğini söyler. İlginç bir durum"

Demba Ba'dan imalı paylaşım!

Başakşehir'in sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiği Demba Ba, Twitter hesabındaki kapak fotoğrafını ağzına fermuar çekilmiş bir insan görseliyle değiştirdi.

YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • OmarTayyip 3 yıl önce Şikayet Et
    Kartal biraz tökezleyince akbabalar uçuşmaya başladı.
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu cimnastikcileri birileri ciddi ciddi şampyonluğa inandırmışlar başkanları bile bu hayala inanmış hep kendilerine haksızlık yapıldığından bahsediyorlar daha bu hafta sıvasta hakem tarafından kayrıldıklarını hıç bahsetmiyorlar onun için bunlar hayal peresler.
    Cevapla
  • soranasokan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a çok şükür başkanımız şikeden maphus yatmadı taraftar don atletle cezaevi önü beklemedi
    Cevapla
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem Sivasin penaltısını vermeyerek Bjk yi kayırdı.
    Cevapla
  • Aşık 3 yıl önce Şikayet Et
    Suyu bulandirmaya çalışıyor.Demba ba nin sözleşmesi feshedilmiş.Besiktasa al bol bol konustur.
    Cevapla
  • Elemanlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Klasik hakemleri baskı altına alma olayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR