Atiba Hutchinson: 1 sezon daha...

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın 38 yaşındaki yıldızı Atiba Hutchinson 1 yıl daha devam etmek istediğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 13:20 GÜNCELLEME 17.05.2021 15:21 Beşiktaş
Atiba Hutchinson: 1 sezon daha...
Atiba Hutchinson: 1 sezon daha...

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'dan sözleşme açıklaması geldi. 38 yaşındaki oyuncu Ntv'de katıldığı canlı yayında, Beşiktaş'la 1 yıl daha devam etmek istediğini açıkladı. 

Şampiyonluk sonrası ağlamasının hatırlatılması üzerine ise tecrübeli futbolcu, "Sakatlıklarım oldu. Gelecekte ne olacağını bilmiyordum. Tek odaklandığım şey şampiyonluktu. Bir kaptan olarak zaman zaman baskı hissettim. Kaptanlık duygusunu ilk defa yaşadım. Ailem ve çocuklarım destek oldu. 38 yaşında, kariyerimin son günlerinde duygusal anlar yaşadım. Tüm sezon boyunca acaba olmayacak mı diye düşündüğüm anlar oldu. Ailem, çocuklarım ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"1 yıl daha devam edecek misin?" sorusuna ise Atiba Hutchinson, "Kulüple konuşacağız. Vücudum bana müsaade edecek gibi gözüküyor. Kulüple konuşacağız. Daha önce fiziksel olarak uygun olduğum sürece devam edeceğimi söylemiştim. Vücudum bana müsaade edecek gibi görünüyor. Önümüzdeki sezon oynarsam, bir sonraki sezonu yine konuşuruz. O zaman 40'a kadar oynar mıyım, bakmam lazım" yanıtını verdi. 

Heykelinin dikilmesi konusunda da Atiba, "Heykel meselesi çok gurur verici bir şey. Taraftarların bu isteğinden dolayı çok mutluyum. Nerede yapıldığının benim için önemi yok. Yapılırsa beni mutlu eder" diye konuştu. 

YORUMLAR 3
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kadar akilsiz bi takim yok. Kac yildir yuksek yasina ragmen takimi bircok pozisyonda eksik birakiyo, larin cakma forvet oda oyle necip cakma golcu oda oyle, guven desen ayni idi, akillanmiyoruz. O boslugu baska bir genc oyuncuyla doldurabiliriz. O yuzden besiktasli olarak yardim yapmiyorum kulube. Birde hersene baska kulupleri kollayan hakemler bu sene bizi kolladiklarina sahit oldum ve buna cok uzuldum.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar şeffaf bir FB veya galatasaraylısın bence sen çakma beşiktaşlısın
    Cevapla
  • Bu da 2 yıl önce Şikayet Et
    Vaktinde deportivolu djalminya vardı onun gibi olacak heral
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR