Vincent Aboubakar: Kesinlikle kalmak istiyorum

Beşiktaş'ın golcü ismi Vincent Aboubakar, sözleşme konusunda, "Kesinlikle Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 13:32 GÜNCELLEME 17.05.2021 13:36 Beşiktaş
Vincent Aboubakar: Kesinlikle kalmak istiyorum
Vincent Aboubakar: Kesinlikle kalmak istiyorum

Beşiktaş'ın golcü ismi Vincent Aboubakar, TRT Spor'a açıklamalar yaptı.

Şampiyonluğu değerlendiren Vincent Aboubakar, "Futbolda hedefim şampiyonluktur. Hayatta ise oğluma iyi baba olmak. Beşiktaş olarak hedefimiz vardı. Futbolcu bireyseldir. Biz üstümüze düşeni yaptık ve grup olarak başardık. Şampiyonlukta aşçıya kadar herkesin emeği var" dedi. 

Göztepe maçının 2. yarısını izlemediğini söyleyen Kamerunlu, "Odama dua etmeye gittim. Güçlü bir inancım var. Buraya ilk kez geldiğimde şampiyon olacağımızı biliyordum. Biz şampiyon olmadan lig bitmeyecekti. Biz bu şampiyonluğu hak ettik ve şampiyon olduk" ifadelerini kullandı. 

"Şampiyon olmak gerekiyordu"

"Beşiktaş benim için çok özel bir kulüp" diyen golcü oyuncu, "Avrupa'da ligde ilk kupayı kazandığım kulüp. Sözleşmeyi kabul ettiğimde benim için zor bir dönemdi. Çok şeyin üstesinden gelmem gerekiyordu. Şampiyon olmak gerekiyordu. Acı çekmeden hiçbir şey olmuyor. İnancımla beraber bunu başardım. Sadece insanları mutlu etmek için geldim" açıklamasını yaptı.

"Hoca yapması gerekeni yaptı"

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın şampiyonluğa etkisi üzerine ise Aboubakar, "Hoca yapması gerekeni yaptı. Takıma enerji verdi. Baktığınızda kazanılmış şampiyonlukta çok fazla kişinin emeği ve yüreği var. Josef burada yıllarca oynadı, Şampiyon olamadı. Onun patlaması var.  Rosier ağladı. Allah da içten içe bunun arzulandığını görüyor. Ufak detaylar var" diye konuştu. 

KUPA FİNALİNDE YOK

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalya ile oynanacak finalle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise golcü oyuncu, "Herhalde oynayamayacağım. Zaten tedavim vardı. Önceden daha fazla hissediyordum. Şu anda azaldı. Milli takıma da sakatlığım nedeniyle gidemeyeceğim" yanıtını verdi. 

EN İYİ GOLÜ

16 gol attığının ve kendisi için en iyisinin hangisi olduğu sorusuna da Aboubakar, "Deplasmanda oynadığımız Yeni Malatyaspor maçını 1-0 kazandık golü Atiba attı, Asisti ben yaptım. Rakiplerle arayı açmıştık. Benim için golden daha değerliydi" diye konuştu.  

BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI?

Kontratında bir maç daha oynarsa sözleşmesinin uzatılacağı ve bunun için oynamadığı sorusu üzerine de Vincent Aboubakar, şu yanıtı verdi:

"Milli takımda sakatlandım. Ön eleme maçında oyundan çıktım. Milli takımda mr çekildi. Orada 6 milimetrelik bir açık gözüktü. İstanbul'a döndüm. Burada da aynı sakatlık görüldü. 2-3 haftalık toplamda 4 haftalık süreden bahsedildi. O süreç içerisinde de 30 maç maddesi olduğunu öğrendim. Önceden bilmiyordum. 4 hafta içerisinde konuşmalar başladı. Toplantılar yapıldı. Takım da şampiyonluğa gidiyor. Ben de takıma yardımcı olmak istiyordum. Ben de sakatken maça çıktım. Vida bir top atıyor. Bacağımda bir şeyler hissediyorum. Josef top atıyor, bacağımda bir şeyler hissediyorum. İlk yarının sonunda maçtan çıktım. İstanbul'da bacağımda ödem olduğu söylendi. Her hafta mr'a giriyorum. Ne olduğu belli. Orada bir sıvı var. Benim aklımda kötü bir şey var. 4 haftalık süreçte 1-2 hafta daha bekleseydik bunları konuşmayacak olacaktık." 

"Beşiktaş'ta kalacak mısın?" sorusuna da Kamerunlu "Tüm taraftara teşekkür ediyorum. Kesinlikle burada kalıp Şampiyonlar Ligi oynamak istiyorum. Ama kulübün menajerimle konuşması gerekiyor" yanıtını verdi. 

ABOUBAKAR'A GÖRE EN'LER 

Takımdaki en çalışkan oyuncu olarak Vidayı gösteren Aboubakar, "En tembel oyuncu ise Oğuzhan. Çok yetenekli ama çalışmayı sevmiyor. N'Koudou ve Rosier ile kardeş gibiyiz." dedi. 

Süper Lig'deki enler konusunda da Vincent Aboubakar, "Bu sezon en beğendiğim iki takım Beşiktaş haricinde Alanyaspor ve Trabzonspor. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı çok beğeniyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Ser 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalacaksa çok para verilmemeli saatli bomba gibi yarını belli değil
    Cevapla
  • Doğru davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hatayspor'lu Billong'u bjk maçı öncesi defalarca aradın mı onu söyle? Arayıp ta ne sordun ne konuştun? Billong zaten kiralık oynuyorsun al sana şu kadar para bize kaleyi aç mı dedin? Demediysen niye bjk maçında devre arasında Billong'u oyundan alıp maçtan sonra sözleşmesini feshedip gönderdi Hatayspor? Her taraftan pis kokular geliyor
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    iddiaları joseph sormak lazım. malum rize maçında fener teşvik verdi diyordu. o zaman belge sormadınız da şimdi mi soruyorsunuz.her şeyi siz daha iyi bilirsiniz.
    Cevapla
  • Tantan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende. Sekreterdin galiba. Bunlari bildigine göre
    Cevapla
  • MUSTAFA 2 yıl önce Şikayet Et
    Telefonlarımı dinliyorsun yoksa? Hayal gücün müthiş. Tebrikler. Hayal kurmaya devam et. Kupayı alan müzesine koymuş...
    Cevapla
  • baba2125 2 yıl önce Şikayet Et
    Giren girdi çıktı. Sen daha hayal dünyasında komplo teorilerin peşinde koşa dur
    Cevapla
  • Ilk1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayal gücünüze bayılıyorum, devam edin eğlenceli oluyor.
    Cevapla
  • at hırsızı ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru yoldasın
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum bak git. İstemiyoruzzzzzz seniiiii
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    la bi yürü git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR