Beşiktaş, Ghezzal'le anlaştı! 3+1 yıllık anlaşma

Beşiktaş ile Galatasaray'ın transferini uzun süredir bitirmek için uğraştığı Rachid Ghezzal transferinde mutlu sona ulaşan takım siyah-beyazlılar oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2021 18:38 GÜNCELLEME 23.07.2021 18:39 Beşiktaş
Beşiktaş, Ghezzal'le anlaştı! 3+1 yıllık anlaşma
Beşiktaş, Ghezzal'le anlaştı! 3+1 yıllık anlaşma

Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren Rachid Ghezzal transferinde mutlu sona ulaşan takım belli oldu. Uzun süredir iki takımın da transferini bitirmek için uğraş verdiği Cezayirli yıldızın yeni rotası siyah-beyazlı kulüp oldu.

A Spor'un geçtiği son dakika bilgisine göre, Beşiktaş, Ghezzal'ın menajeri Anoir Fazuli ile yaptığı son görüşmede 3+1 yıllık sözleşme üzerinde el sıkıştı. Beşiktaş, 2.2 milyon Euro net maaş + bonuslar teklifini, 2.5 milyon Euro + bonuslar olarak arttırdı.

Beşiktaş'ın Ghezzal ile anlaşmasının ardından bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile pazarlıklarına hız verdi. Siyah-beyazlı kulübün kısa süre içerisinde İngiliz ekibiyle de anlaşma sağlaması bekleniyor. İngiliz ekibin, Cezayirli futbolcu için 3.5-4 milyon avro arası bonservis beklentisi olduğu belirtildi.

YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • Recai 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok gs en büyük klub ona gelmesi lazım falan felan inter milan ya madem gs büyük niye bjk nin oyuncularını istiyor babel, ghezzal
    Cevapla
  • Nazmi 2 yıl önce Şikayet Et
    gs yönetimi gönlü başka kulüpte olan futbolcularla fazla ücret vererek gs ya getirmede ısrarcı olmayın faydadan çoķ zararı olur..........
    Cevapla
  • Ali Yvz 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş arayı çok açtı, yıldızlar Beşiktaş a gelemezse FB, GS yi tercih ediyor artık, tebrikler başkan Çebi.
    Cevapla
  • çapsızlık 2 yıl önce Şikayet Et
    her ülkenin birinci takımı varken üçüncü takımına transfer olan oyuncu, ya çapsızdır, ya da korkak. bjk türkiyenin üçüncü kulübü. beşiktaşdan büyük fenerbahçe var, fenerbahçeden büyük Galatasaray var.
    Cevapla
  • ALBAY 2 yıl önce Şikayet Et
    gs şampiyon lar ligine kalsaydı gs ye gidecekti gs elendiği için bjk yi istiyorum dedi.
    Cevapla
  • Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru kulübüne ve Gezzala Beşiktaşıñ nerdeyse iki katı teklifi vardı parayı seçtiydi gs de ikinci babél olurdu
    Cevapla
  • Bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Anadoluyum YokEtmeyin Bizi Olum Var Aarburg Denilen Amatör Kümede isvicrede izlettir Bu Cocuyu Alin Su Parasi Verin Hizmet Etsin Türk Milli Takimina Yok Etmeyin Bizi Türk Hocalarim Ninelerimizi Üzmeyin Hocalarim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR