Batshuayi fırtınası! İstatistik rekoru kırdı

Beşiktaş'ın yeni transferi Batshuayi, Karagümrük maçının ilk yarısında 6 şut çekti. Şutların biri direkten döndü, ikisini kaleci son anda çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2021 10:44 GÜNCELLEME 29.08.2021 14:04 Beşiktaş
Batshuayi fırtınası! İstatistik rekoru kırdı
Batshuayi fırtınası! İstatistik rekoru kırdı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni transferler Alex Teixeira ve Michy Batshuayi'ye Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de görev verdi. Brezilyalı oyuncu şık bir gol atarken Batshuayi çok hareketli ve etkili oldu.

Belçikalı oyuncu ilk yarıda 6 şut çekerken bir şutu direkten döndü, iki tanesini kaleci Viviano çıkardı. Batshuayi 11 kez ceza sahasında topla buluşurken Zukanovic'in sarı kart gördüğü pozisyonda da çalımları ile takımını atağa çıkartmaya çalışmıştı.

İlk maçında şut rekoru kırdı

Batshuayi maçı toplam 7 şutla tamamlarken bu sezon en çok şut çeken Beşiktaşlı oyuncu oldu. Batshuayi geçen hafta Gaziantep FK karşısında da son 23 dakikada süre almıştı.



Beşiktaş'ın yeni transferi Batshuayi'nin performansı spor yazarlarının da dikkatini çekti. İşte Belçikalı golcü için yapılan bazı yorumlar:

Turgay Demir: Hareketli, hızlı, çabuk

"Batshuayi başka bir alem… Hareketli, hızlı, çabuk… Dönüyor vuruyor, buluyor vuruyor, sürüyor vuruyor… Biri direkten döndü, ötekini kaleci çıkardı, ofsayta takıldı v.s… Olsun sezon boyu çok atacaktır…"

Ali Gültiken: Batshuayi çok daha fazlasını vaad ediyor

"Batshuayi önemli bir oyuncu. Dün akşam golü bulamamış olabilir ama girdiği pozisyonlar ve topla buluştuğunda verdiği mesajlar çok daha fazlasını vaad ediyor. Beşiktaş aslında maçın ilk yarısında Larin ve Batshuayi ile skoru daha da açabilirdi."



Güntekin Onay: Batshuayi çok hareketli

"Merakla ve heyecanla beklenen iki yeni transfer de kalitelerini sahaya yansıttılar. Batshuayi çok hareketli, çabuk ve fırsatçı. Alex ise ligimizin üstünde bir kaliteye sahip. Brezilyalı yıldız dünkü gibi daha çok gol izletir bizlere."

Rıdvan Dilmen: Batsuhayi acayip bir şey

"Teixeira ve Batshuayi çok istekli coşkulu oynuyor. onlara ara pası atacak oyuncular var. Forvet oyuncusu gol atmak ister ama Batsuhayi acayip bir şey sürekli arıyor. Batshuayi, Jardel gibi ama daha başka. Savunma arkasına yaptığı koşular var. Bazen ofsayta takıldı fakat daha sonraları onu da aştı. Hızlı bir oyuncu. İyi bir transfer yaptıklarını düşünüyorum"



Fatih Doğan: İyi idman yapmış

"Batshuayi, Chelsea'de kamp ve sağlam idman görmenin yansımalarını dün hücumda çok koşarak, rakibe önde pres yaparak ve pozisyonlara girerek gösterdi. Ancak son vuruşlarda daha etkili olmalı. Oyun iştahı taraftarı coşturacak kadar yüksekti."

Sinan Vardar: Bitmez tükenmez bir enerji

"Batshuayi hızı, isteği ve sürekli gol kovalayan bitmez tükenmez enerjisiyle büyük transfer olduğunu gözler önüne serdi."

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • isa Elber 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasılda göklere çıkarmışlar hey yavrum hey....Dün bir kere ortada futbol namına hiç bir şey yoktu....Siz oynayın skor'u ben belirlerim diyen bi Cüneyt çakır vardı sahada. Öylede oldu zaten. Karagümrük'ün 2 net gol atağı cünet tarafından faul gerekçesiyle kesildi. Halbuki aynı cüneyt;Beşiktaşlı futbolcuların çok daha sert müdahalelerini görmezden geldi. Elle oynamak serbesti....Hiç şüphesiz sahada adil bir hakem olsaydı dünkü maçın sonucu çok farklı olurdu. Tabi doğal olarak bugünkü yorumlarda çok başka olurdu....Her kes diyorya Türk futbolu Türk Futbolu.....Dünkü futboldan memnun olan bir camia ve mutlu olan tribünler varsa, o ülkede güzel futbol göremezsiniz.....
    Cevapla
  • Kandemir 24 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen galiba başka bir maçı seyretmiş olmalısın yada ....
    Cevapla
  • ibo wien 2 yıl önce Şikayet Et
    boş bi adam karambolcü izledik maçini firsat geliyor ama degerlendirmesini bilmiiiiyorr yani teknik pekde hoş değil
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda görürsün gol kralı
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi lan... BJK boş oyuncu almaz. Sen kendi çöplerine bak renkli.
    Cevapla
  • RAMİZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Şl de göreceğiz.
    Cevapla
  • Bursa 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadş ben şunu anlamıyorum chelsea de şyi idman yemiş ne demek.biz niye bu idmanı veremiyoruz futbolculara.yabancıbteknik adam bile getirsek yine bu idman verilmiyor.neden neden neden...
    Cevapla
  • arda 2 yıl önce Şikayet Et
    büyük ligten türkiye ligine gelen tüm oyuncular böyledir ilk maçlarda diri güçlü gözükürler ama türkiyedeki idmana alıştıkça doğal olarak vasatlaşırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR