Adem Ljajic için PAOK devreye girdi!

Beşiktaş'ın yollarını ayırmaya çalıştığı ve bu süreçte kadro dışı bırakılan Adem Ljajic için Yunanistan takımlarından PAOK devreye girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2021 09:24 GÜNCELLEME 30.08.2021 19:02 Beşiktaş
Adem Ljajic için PAOK devreye girdi!
Adem Ljajic için PAOK devreye girdi!

Beşiktaş 'ta yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve bu doğrultuda yolların ayrılması adına uğraş verilen Adem Ljajic, kadro dışı bırakılmıştı. Ljajic için Yunanistan'dan PAOK devreye girdi. 

Metrosport'un haberine göre 10 numara pozisyonu için transfer arayışında olan PAOK, Adem Ljajic'i kadrosuna katmak istiyor. Ljajic transferinde en büyük sorunun oyuncunun 3 milyon Euro'yu aşan maaşı olduğu aktarılıyor. 

İşte PAOK'un teklifi:

Adem Ljajic'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona eriyor. PAOK, Beşiktaş'tan 3.3 milyon Euro kazandığı belirtilen Adem Ljajic için 1.3 milyon Euro'luk bir maaş ödemesi gerçeklteştirme teklifinde bulunurken kalan 2 milyon Euro'luk kısmın Beşiktaş tarafından karşılanmasını öneriyor. 

Kariyerinde Partizan, Fiorentina, Roma, Inter ve Torino formaları da giyen 29 yaşındaki Sırp yıldız, 2018'de Torino'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelmiş 2019'da ise 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadroya katılmıştı. 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Cakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Derhal gönderin sergen hocada oynamayan Topçu mu olur.
    Cevapla
  • KıyamEt 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş sen bu adamı daha iki sene önce 65 milyon lira ödemiş almışsın 2 SENEDİR de bi 65 milyon lira daha ödemişsin ama adamı kullanma kaniliyeti sıfır gönderemezse bi 33 milyon daha kapıda etti mi sana maliyet 165 milyon..acaba bu kulübü yönetenler kendi öz şirketlerinde bukadaryüsek risk alıp yatırım yaparlar mıydı
    Cevapla
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam kazanmak sanat ustalık ister. Ama futbolcu da iyi niyetli olacak.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    taraftar israr etti diye bonservisi alindi , parayı çarşı odesin
    Cevapla
  • Neco 2 yıl önce Şikayet Et
    Para vericene bonservisi ver bes para etmez senol gunes ile sergenle adam olmamamis bir cacik olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR