Beşiktaş'a Nkoudou'dan kötü haber!

Beşiktaş'ta Kevin Nkoudou, sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Borussia Dortmund maçının kadrosundan çıkarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2021 12:05 GÜNCELLEME 15.09.2021 12:22 Beşiktaş
Beşiktaş'a Nkoudou'dan kötü haber!
Beşiktaş'a Nkoudou'dan kötü haber!

Beşiktaş Futbol Takımı'nda Georges-Kevin N'Koudou, sakatlığı nedeniyle bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak Borussia Dortmund maçının kadrosundan çıkarıldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, N'Koudou'nun, Süper Lig'in 4. haftasında 11 Eylül'de oynanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında sağ ayak bileğine darbe aldığı belirtildi.

Siyah-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynadığı müsabakada sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ayak bileğinde kapsüler zorlanma ile yumuşak doku travması (kontüzyon) tespit edilen ve tedavisine devam edilen futbolcumuz Georges Nkoudou ağrılarnın sürmesi nedeniyle Futbol Takımımızın B. Dortmund maçı kadrosundan çıkarılmıştır." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 5
  • FB07 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı Fenerbahçe gibi olmuş. Bizim de Tisserand yok. Serdar iyi ama çok sert müdaheleleri var. Kart görmeye meyilli. Tüm temsilcilerimize başarılar dilerim
    Cevapla
  • TC bbhjjjjjjh 2 yıl önce Şikayet Et
    En formada oyuncuydu neyse gecms olsun
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydaaaa işimiz var
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bşraz insan gibi oynayın hangi takım olursa olsun dünya para veriyor oynatamadan kenara geçiyor yazık gerçi paralar herzaman heba oluyorda bu paralar onlara çok
    Cevapla
  • Koko 2 yıl önce Şikayet Et
    Kronik herhal
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR