Adana Demirspor'dan Beşiktaş'a tepki

Adana Demirspor, Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlı kulübün Mario Balotelli ile ilgili yaptığı açıklamaları kınadı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2021 21:55 GÜNCELLEME 22.09.2021 21:55 Beşiktaş
Adana Demirspor'dan Beşiktaş'a tepki
Adana Demirspor'dan Beşiktaş'a tepki

Adana Demirspor, Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlı kulübün Mario Balotelli ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Adana Demirspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Beşiktaş JK ile oynadığımız Süper Lig müsabakasının ardından siyah-beyazlı kulübün, oyuncumuz Mario Balotelli ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz." denildi.

Açıklamada, Adana Demirspor'un 3-0 mağlup iken sahada büyük bir mücadele örneği gösteren oyuncuların emeklerinin hiçe sayılarak gündem değiştirmek için yapılan açıklamaların, Adana Demirspor camiasına yapılan bir saygısızlık olduğu kaydedildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yıllar önce bir televizyon kanalında Mario Balotelli ile yaptığı açıklamalardan sonra Balotelli'nin bireysel tepkisini gösterdiğinin ifade edildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bunun sonucunda karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık, kendisine sarı kart göstererek cezalandırmıştır. Maç sonrasında başkanımız ve teknik direktörümüz, Balotelli'nin davranışının yanlış olduğunu açıklamalarında ifade etmişlerdir. Neredeyse oyuncumuz idam sehpasına çıkarılmak istenmiştir. Maçın bitiş düdüğünün ardından Beşiktaş teknik heyetinin Mario Balotelli ve yedek kulübemize yaptığı hakaret ve davranışlarını tüm Türkiye görmüştür. Rakip takımın yardımcı antrenörü Murat Şahin ağza alınmayacak sözler sarf etmesine rağmen Adana Demirspor olarak olayı noktalayıp futbolcularımız ve teknik heyetimiz soyunma odasına gitmiştir. Sezon açılışında Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayan her platformda kendilerine teşekkür eden kulübümüz, maç sırasında ve sonunda siyah-beyazlı taraftarların yaptığı kötü tezahüratı da hak etmemiştir."

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • bir vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Balotelli büyük yanlış yapmışsın. Sen nasıl olur da sahada beynini gösterirsin? Büyük hakaret.Büyük aşağılama. Tabi yaaa! Çık bir TV kanalına milyonların önünde ve aynen sana söylendiği gibi,aynı üslupta, aynı sözleri sana söyleyene söyle. O zaman hakaret olmazdı. Tabii yaa!
    Cevapla
  • Helal şoföre 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu bilip bilmeden yorum yapmayın Sergen Yalçın zamanın da futbolcu iken Balotelliye bu adamda beyin yok dedi sitille gol atmaya çalıştığı için şimdi Balotelli bunu ona gösterdi anladınız adam haklı sen adama beyin yok dersen mermi gibi gösterir.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Adanalılar adamı şişirirse her şeyi yaparlar biz bu yabacı hayranlığı varken
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    Kes sesini adana samet aybaba katili yerli düşmanı adam bılotelliyi çıkarınca yuhaladınız kovdunuz bu adam 11e almadı neden tepki göstermediniz korkaklarrrrrr
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    seyirci sahaya girip bu adami temiz bir dovseydiler ne guzel olurdu,bir turk dayagi yerdi,ancak kendine gelir
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin adanademirsporuda yiyecek bu adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR