Ahmet Nur Çebi'den motivasyon konuşması!

Ahmet Nur Çebi, Altay maçı öncesi takımla buluştu. Çebi, yaptığı konuşmada, "İsterseniz her maçı kaybedin biz yine sizin yanınızda olacağız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2021 19:34 GÜNCELLEME 24.09.2021 19:35 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den motivasyon konuşması!
Ahmet Nur Çebi'den motivasyon konuşması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Altay maçı öncesi takımla buluştu. Çebi, yaptığı konuşmada, "İsterseniz her maçı kaybedin biz yine sizin yanınızda olacağız. Bugün de başaracağınız bir gün olacağına inanıyorum. İnanmak işin yarısını çözer." dedi. 

İşte o sözler;

"Sıkıntılı bir süreç oldu. Kafanıza takmayın, hayatta böyle şeyler var, bunlar başka şeylere sebep olur. Ben başkan ve yöneticilerim adına söylüyorum; ne olursa olsun sizin yanınızda olacağız, isterseniz her maçı kaybedin biz yine sizin yanınızda olacağız. Bugün de başaracağınız bir gün olacağına inanıyorum. İnanmak işin yarısını çözer. Josef'in attığı mail için buraya geldim, çok etkilendim. Beşiktaş tarihinde 11 sakatın olduğu bir maç söz konusu değil. Belki bugün bir şeyler herkes için yeniden başlayacak. Josef'in bu mesajı için kendisine teşekkür ediyorum. Bu mesaj özellikle gençlerimiz için çok önemli. Dün akşam Montero'nun haberiyle çok üzülmüştüm. Sabah Josef'in mesajıyla kendime geldim. Teşekkür ederim, Josef."

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayağı etkili bir konuşma olmuş ki, bjk Altay’ı darmaduman etti.
    Cevapla
  • izmirkartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK darmadağın olmaz.Ama belli ki sen dağılmışsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR