Beşiktaş'ta sakatlıklar için bilimsel çalışma!

Vodafone Park'ta yazın yenilenen çimler sezona yetiştirilemezken, Nevzat Demir Tesisleri'nde de aynı sıkıntının yaşandığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2021 11:22 GÜNCELLEME 27.09.2021 19:40 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sakatlıklar için bilimsel çalışma!
Beşiktaş'ta sakatlıklar için bilimsel çalışma!

Beşiktaş'ta üst üste gelen sakatlıklar sonrası Vodafone Park'ın zemini sorgulanırken yönetimle çim firması arasında toplantılar devam ediyor. Firmanın zemini milli arada düzelteceğini taahhüt ettiği belirtildi.

Çok sayıda sakatlığın tek sebebi zemin olarak görülmüyor ancak Beşiktaş'ın sadece stadında değil tesislerinde de aynı problem yaşanıyor.

Ümraniye'nin zemini sıkıntılı

Siyah beyazlıların antrenmanlarını yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışma sahalarında yeterli düzeyde bir zemin olmadığı, bu konuda da şikayetlerin bulunduğu ifade edildi.

Yönetimin teknik heyetle bir araya gelerek son durumu değerlendireceği ve sakatlıklara yönelik bilimsel çalışma yapılacağı kaydedildi. (Sabah)

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin üstüne ciddi bir şekilde gidilirse altında çok çarpıcı sonuçlar çıkabilir. Covid olan futbolcuları saklamak için doping verilmiş olabilir. Çünkü aşırı doping yüklemesi kas sakatlıklarına ve tendon kopmalarına sebep oluyor. Sonuçta Covid olan futbolcuyu saklayan bir takım BJK. İyi düşünmek gerekir.
    Cevapla
  • vay be 2 yıl önce Şikayet Et
    Şahinle mercedesle yarışmaya kalkarsan dığılırsın olacağı buydu
    Cevapla
  • dasdas 2 yıl önce Şikayet Et
    sergen idmanı yüzünden
    Cevapla
  • yglr. 2 yıl önce Şikayet Et
    Olimpiyat stadında oynayın en güzeli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR