Beşiktaş taraftarlarından tepki ve destek aynı anda!

Beşiktaş’ın Sporting’e 4-1 mağlup olduğu karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarlar, bazı oyunculara tepki gösterirken bazılarına ise destek oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2021 22:04 GÜNCELLEME 20.10.2021 00:13 Beşiktaş
Beşiktaş taraftarlarından tepki ve destek aynı anda!
Beşiktaş taraftarlarından tepki ve destek aynı anda!

Beşiktaş taraftarı 4-1'lik Sporting yenilgisinde iki futbolcuyu ıslıklarla protesto etti.

Karşılaşmada 4’üncü golün yenmesinin ardından N’Sakala ile oyuna sonradan dahil olan Gökhan Töre taraftarlar tarafından ıslıklarla protesto edildi. Bu oyuncular topla buluşmalarıyla birlikte uzun süre ıslıklandı.

ERSİN VE SERGEN YALÇIN’A DESTEK

Beşiktaş taraftarlar, teknik direktör Sergen Yalçın ve genç file bekçisi Ersin Destanoğlu’na ise destek çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın lehine uzun süre tempo tutulurken, genç kaleci Ersin Destanoğlu’na da alkışlarla destek verildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın ardından Ersin Destanoğlu özelinde tüm takımı tribünlere davet etti. Soyunma odasına giden Sergen Yalçın, taraftarların uzun süre tempo tutmasının ardından tekrardan yeşil zemine geldi ve taraftarları selamladı.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • işçi 2 yıl önce Şikayet Et
    dortmund 4 yedi nabalım haaland ı protesto mu edelim
    Cevapla
  • sergen istifa et 2 yıl önce Şikayet Et
    cahit
    Cevapla
  • irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    bu takım kontrol edilemiyor. daha zamanı var sergenin. Moğol atına bine bine sanmışki aynı Arap atı. bu işler görgü meselesi. ya okuyacak ya göreceksin...
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    3 te sıfır sergen efendi!!! Avrupa notun sıfır halen izahat etmen gerekmiyormu ? Yerli alt yapı oyuncularını neden oynatmadın? Beşiktaşlı taraftarını üzmeye hakkın yok.Istifa et demiyecem lakin kibirli egondan vazgeçip geçen yılki performansını göstermeni bekliyoruz.Ya sabır...
    Cevapla
  • İBRAHİM 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sanki sergenden önce hep sampiyonlar ligi şampiyonu oluyordukya .. boşver gs ve fb yi yensin bence yeter.. Beşiktaş zaten bizimdir..
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen istifa beşiktaş sahipsiz değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR