Miralem Pjanic, Juventus'a dönebilir

Beşiktaş'ın devre arasında kiralık sözleşmesini feshederek Barcelona'ya geri gönderebileceği iddia edilen Miralem Pjanic için eski takımı Juventus'un devreye girebileceği aktarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2021 18:29 GÜNCELLEME 10.12.2021 22:44 Beşiktaş
Miralem Pjanic, Juventus'a dönebilir
Miralem Pjanic, Juventus'a dönebilir

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic dönemi, devre arasında sona erebilir. Fichajes, Beşiktaş'ın Miralem Pjanic'in kiralık sözleşmesini feshetmek ve yıldız oyuncuyu Barcelona'ya geri göndermek istediğini aktarmıştı. Bu gelişme sonrası İtalya'da ise Juventus iddiaları ortaya çıktı. 

Barcelona'da Xavi'nin planları arasında yer almadığı belirtilen Miralem Pjanic için Juve Live, geri dönüş iddialarını gündeme getirdi. Massimiliano Allegri'nin yaz aylarında da kadrosunda görmek istediği Pjanic'in transferinin son anda gerçekleşmediği ve sonrasında Beşiktaş'a gittiği ifade edilirken İtalyan devinin yeniden temaslara başlayacağı ifade edildi. 

Allegri'nin sistemi adına önem verdiği isimlerden olan Pjanic'in geri dönüşüyle takımın oyun temposundaki belirleyici isim olabileceği aktarılmakta. 

Daha önce Massimiliano Allegri yönetimindeki Juventus'ta kariyerinin en iyi dönemlerini geçiren Miralem Pjanic, 2020 yaz transfer döneminde Arthur transferi çerçevesinde Barcelona'ya imza atmıştı. 2021-22 sezonu başında gözden çıkarıldığı Barcelona'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Pjanic, Siyah-Beyazlıların formasıyla toplam 11 maça çıkarken 4 asistlik hücum katkısı sağladı. 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bosna hersek ten böyle bir lakayt adam nasıl çıkmış enterasan hemen gönderin ilk uçakla devre arasını beklemeyin
    Cevapla
  • Yasir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz etin yahnisi böyle olur.
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş ünal karaman ile anlaşmalı. adam gibi adam. trabzonsporda çok başarılı idi. beşiktaşı düzlüğe çıkaracaktır
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 'ta kendini ispatladı tam da juventus un ihtiyacı olan futbolcu hemen alırlar muhtemelen bize yalvarırlar verin diye
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Geldinde inanamamıştım ama şimdi giderse hic umrumda degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR