Fransız ve İngiliz ekipleri Larin'in peşinde!

İngiliz basını, Beşiktaş'ın yeni mukavele konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı Larin'e, iki Premier Lig ekibi ile bir Fransız kulübünün talip olduğunu duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2021 13:44 GÜNCELLEME 15.12.2021 01:08 Beşiktaş
Fransız ve İngiliz ekipleri Larin'in peşinde!
Fransız ve İngiliz ekipleri Larin'in peşinde!

Geçen sezon attığı gollerle Kartal'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kanadalı forvetin Beşiktaş'la henüz anlaşmaya varamaması, Avrupa kulüplerinin iştahını kabarttı. Birçok takım, sezon sonu boşa çıkacak olan Larin'i transfer listesine eklerken, İngiliz basınından flaş bir iddia geldi.

The Boot Room'un Jeunes Footeux'a dayandırdığı habere göre; Premier Lig ekipleri West Ham ve Everton ile Fransız devi Marsilya, Larin için transfer savaşına girdi.

Haberin detaylarında, 26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmaya hazır olduğu vurgulanırken, ocak ayında şu anda kazandığı yıllık ücretinde indirime giderek Premier Lig veya Ligue 1'e transfer olabileceği ifade edildi.

Bu sezon 18 resmi maçta 6 kez fileleri havalandıran Larin, geçtiğimiz sezon ise 45 resmi müsabakada 23 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Satmasına satalım da yerine kenan mi oynayacak güven saman alevi gibi nkoudou dersen 1 var 11 yok hasic dönse bari biran önce belki o doldurur o boşluğu
    Cevapla
  • rifat 2 yıl önce Şikayet Et
    takımı bozan larin weilton bunların oynamadığı zaman beşiktaş daha fark lı
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Welliton eyvallah ta ların e sanki biraz haksızlık yapıyoruz sadece gs maçını tek başına aldı
    Cevapla
  • Kml 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi gule gule...
    Cevapla
  • Emin EMİNOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence üçe beşe bakmadan göndermek lazım. - 2,5 milyon euro verilecek bir futbolcu değil. - sezon sonunda bedava gideceğine devre arasında para kazanmak mantıklı. - en önemlisi Güven Yalçın ın önü açılacak ve bir yerli futbolcuya daha ilk onbirde yer verilecek. - takım maaş bütçesi biraz daha düşecek.
    Cevapla
  • Bjk Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı silmiş!! satıp gelir elde etmek gerekir. Abubakir olmayınca takımı sırtlayan forvet kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR