İşte Beşiktaş'ın Larin'e teklif edeceği rakam!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin ile yapılacak görüşmede 1.9 milyon Euro teklif edilecek. Eğer Kanadalı futbolcu yine 'hayır' derse gelen teklifler değerlendirilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2021 12:16 GÜNCELLEME 22.12.2021 22:57 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın Larin'e teklif edeceği rakam!
İşte Beşiktaş'ın Larin'e teklif edeceği rakam!

Beşiktaş'ta sezon sonunda bitecek sözleşmesi büyük bir krize neden olan Cyle Larin konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah Beyazlı yönetim geçtiğimiz ay Kanadalı yıldızın menajeri Nick Mavromaras'la masaya oturmuştu.

HEDEF 3.5 YILLIK İMZA ATMAK

Yıllık 1.7 milyon Euro'luk teklife karşın Mavromaras'ın 2.7 milyon Euro'luk talebi sonrasında görüşmeler tıkanmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Larin'le son kez masaya oturma kararı aldığı ve menajerinin ocak ayının ilk haftasında İstanbul'a davet edildiği öğrenildi. Mavromaras'la gerçekleştirilecek kritik zirvede yıllık maaş teklifinin 1.9 milyon Euro'ya çıkarılacağı öğrenildi. Eğer Larin, "Pjanic kadar maaş isterim" inadından vazgeçerse 3.5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

DEVRE ARASI AYRILIĞA SOĞUK

Ancak anlaşmazlık devam ederse, yıldız futbolcuya gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağı öğrenildi. İngiltere'den talipleri olan Larin'in Beşiktaş'a imza atmaması durumunda sezon sonunu bekleyeceği ve bonservisini eline alarak transferini gerçekleştireceği ifade ediliyor. Geçen sezon çifte kupa zaferinde büyük rol oynayan Cyle Larin bu sezon 19 resmi maçta oynadı. Kanadalı yıldız 6 gol atıp 1 asist yaptı. (Takvim)

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    buradaki yorumcularin hic birinin oyuncudan anladigini dusunmuyorum . istiyorsunuz ki her vurdugu gol olsun yada turk futbolcular gibi gures etsin sahada . bence larin gelisime acik bir futbolcu ilk geldigi senden bu zamana anlayabiliriz . biraz parlatilip oyun kurgusunda odak noktasi olursa cok yuksek fiyatlara satilir . bence istedigi ucret verilmeli . oyuncu kusturulmemeli ..
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Larin gibi oyuncu 2.lig de çok varmış yönetim aptal bi akıllı bu arkadaşlar 2 . Lig den sürüyle almayıp bi Larin in peşinden koşuyorlar umarım serbest kalmaz avrupa dan hemen kapıp kısa bir süre geliştirip iyi paralara satarlar
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Etmez verilmesin o kadar
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme imzalanıp milli takım performansı ile aynı eljif elmas gibi yüksek bonservis bedeliyle satılmalı burda larin e giydiren arkadaşlar milli takım performansı ile istatistiklerine bi baksınlar geçen sene bile şampiyonlukta büyük rol oynadı yönetim ve scout ekibi hiçbirşey bilmiyo herkes herşeyi biliyo
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    haklısın kardeşşş adam brezilya milli takımında şov yapıyor ...ula oynadığı ülke kanada kanadanın başarısımı var
    Cevapla
  • Kaan♤ 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bu kansere yol versinler artık yeter.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    adamın hakkını yemeyin 500 bin eder hemde türk lirasıyla..... bjk nin topçusu değil alt liglerde bundan çok var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR