Taraftar tepki göstermişti! Salih Dursun'dan açıklama

Süper Lig'in 22. haftasında Karagümrük deplasmanında 1-0 galip gelen Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın Salih Dursun ile yaşadığı bir pozisyon sosyal medya tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2022 23:23 GÜNCELLEME 18.01.2022 23:23 Beşiktaş
Taraftar tepki göstermişti! Salih Dursun'dan açıklama
Taraftar tepki göstermişti! Salih Dursun'dan açıklama

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Karagümrük deplasmanında 1-0 kazandı. 

Fatih Karagümrük’ün futbolcusu Salih Dursun'un, 78. dakikada Rıdvan Yılmaz’a yaptığı müdahale sonrası maçın hakemi Halil Umut Meler pozisyonu sarı kartla değerlendirirken siyah beyazlı taraftarlar kırmızı kart olması yönünde tepki gösterdi.

Tepkiler arasında Gazeteci Ali Fuat Duatepe de yer alırken sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Kayarak gelip aşağıdan ayak bileğine vurdu. Rıdvan tökezlerken önce çeneye darbe attı sonra sıktı yetmedi arkadan elense çıktı. İnsan meslektaşına karşı gerilim yokken nasıl bu kadar gaddarca davranabilir?" şeklinde tepki gösterdi.

Duatepe'ye sosyal medya üzerinden yanıt veren Salih Dursun, "Pozisyondan sonra gittim kafasından öptüm özür diledim kameralar çekmediği için göremediniz refleks ile nabız yüksek Rıdvan kardeşimdir her zaman saygılar abiler tebrik ederim kazandığınız için de oyun bu mücadele var saha içinde saygılar abi.

O pozisyon için dokunmadım demedim ilk pozisyonda topa dokunamadım dedim yanlışlıkla anlamında sarı karta bir şey demedim ki gittim özür diledim." şeklinde açıklamada bulundu.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Cemal Altın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim maçlarda her iki takımın tamamı atılacak fauller yapılıyor. Hele o ayağa basmalar gırla gidiyor. Var çağırsa hepsi kırmızı kartlık.
    Cevapla
  • Deli Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar da oyun stresi olsada bu şekilde olmaz olamaz bu profesyonelliğe aykırı bir hareket özür dilemek erdemlik ama onu yapmadan önce iyi düşünmek gerek ben maç izleme esasında bile çıldırdım o harekete e o zaman Salih Dursun yanımda olsa çocuğa neden böyle yaptın diye kafa göz dalayım sonra kusura bakma paşam bir anda kendimi tutamadım özür dilerim deyim
    Cevapla
  • yusuf gökçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce yap sonra özür ne güzel dünya
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    gsliler özür bile dilemiyor
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bir futbolcudan çok at hırsızına benziyor, böyle oyuncuların bu seviyelerde oynamaması lazım. Niyet kötü.
    Cevapla
  • GS aslanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba gs maçındaki Taylan'a kırmızı kart gösteren hakem mi yanıldı yoksa bu hakem mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR